Най-точният хороскоп за 14 октомври

Астро
06:31 - 14 Октомври 2021
3073
Най-точният хороскоп за 14 октомври

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 14 октомври Луната вече е във въздушния знак Водолей, където ще бъде до 05:22 часа на 16 октомври. Луната във Водолей е под управлението на планетата на новото, нестандартното, прогресивното, неочакваните събития и обратите. Нейното преминаване през този зодиакален знак повишава необходимостта ни от повече свобода на действие. Подтиква ни към експериментиране, бунт към всичко, което пречи на развитието и прогреса. В медицинската астрология Уран се свързва с висшата нервна дейност и на този ден ще има силно въздействие върху нервната система при някои от представителите на Зодиака. На този ден Луната е в съвпад със Сатурн във Водолей и заедно са в хармоничен аспект с Венера в Стрелец. По-късно през деня тя активира напрегнат неблагоприятен аспект с Уран в Телец. Сатурн е планета на трудностите и ограниченията, но ако съумеем да подредим правилно приоритетите си и организираме добре ангажиментите ще успеем да постигнем желаните резултати. Важно е да бъдем сериозни, отговорни и почтени към хората. Препоръчително е на се придържаме към сигурното и да не прибягваме към крайни експерименти. Първата половина от деня е подходяща за разрешаване на важни държавни финансови въпроси, за разговори с висшестоящи, взимане на решения относно дългосрочни енергийни и други проекти, работа в екипи, организиране на бъдещи дейности и събития.

През втората половина на деня се повишава напрежението, възможността за конфликти и неприятни обрати заради квадратурата на Луната към Уран.

Денят може да е по-напрегнат емоционално и труден за родените през първа и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от същите две декади. Опитайте се да не бързате в преценките, решенията и действията си. Рискувате да объркате нещо и да възникнат конфликти с хората в обкръжението ви. Ако имате желание да говорите по важен въпрос с вашия началник или да вършите някаква работа в институции, отложете го за утре сутринта. Уран и Водолей се свързват още с електричеството и всякаква техника. Работещите с кабели и ток, както и шофиращите да бъдат особено внимателни за инциденти. По пътищата спазвайте правилата за движение, а в работата – по-отговорни към задачите, за да избегнете неприятности с властите или шефовете си. Избягвайте пътуване със самолет, днес съществува опасност за технически аварии и авиационни инциденти. Хармоничният аспект на Луната във Водолей с Меркурий във Везни дават възможност за постигане на добри резултати и разбирателство с хората. Добър ден за довършване на дейности, корекции по документи, преподписване на изтекли договори, подмяна на документи с изтекъл срок, явяване на поправителни изпити, поправяне на взаимоотношения. Втората половина на деня като цяло за вас е по-благоприятна. Чувствате се енергични и въодушевени, приятелски настроени. Не е изключено да срещнете стар приятел или познат, да получите някакво забавено плащане или придобивка. Бъдете здрави!