Най-точният хороскоп за 14 октомври

Астро
06:24 - 15 Октомври 2021
3043
Най-точният хороскоп за 14 октомври

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 15 октомври Луната продължава транзита си през знака Водолей. Този ден е един от редките благоприятни дни, тъй като Луната образува няколко хармонични аспекта – със Слънцето и Марс във Везни, като съвпада с планетата на късмета и просперитета Юпитер. Това бележи деня като много ползотворен за разрешаването на всякакви важни дела и взаимоотношения, за реклама, взаимодействия с чуждестранни партньори, организиране на бъдещи мащабни мероприятия; провеждане на конкурси, фестивали, олимпиади и награждавания. Много добър ден за науката и новите технологии, за важни държавни действия и решения свързани с правилата и законите, с енергетиката, спорта, религията, военните, полицията, разрешаването на финансови въпроси и други важни дейности. Денят е интензивен емоционално, но имаме шанс да разрешим много от спешните и неотложни дела по най-добрия начин без особени затруднения. Хората са склонни да проявяват повече съчувствие, щедрост, толерантност и далновидност. Тъй като Меркурий все още е ретрограден до 19 октомври, препоръчително е все още да не се започват нови начинания. А след 22 октомври, когато и Юпитер ще тръгне в директен ход, периодът вече ще е благоприятен за всякакви важни действия и решения както в личен план за някои от представителите на Зодиака, така и в международен. От 15:32 до 05:22 часа на 16 октомври Луната е „без курс“.

Всичко по-важно свършете до 15:31 часа, а след това – само рутинни дейности и довършителни действия по вече започнати задачи.

Луната заедно с Юпитер във Водолей са в предизвикателен аспект към рожденото Слънце на родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Вие, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада, сте по-уязвими и трябва да бъдете малко по-внимателни на този ден. Тези аспекти създават предпоставка за предприемане на риск, склонност към прекаляване, емоционална експанзивност, морално-етични конфликти или проблеми със закона. Избягвайте пътуване с влак / самолет и изобщо на дълъг път, работа с електроуреди и ток. Бъдете по-умерени в поведението и действията си. Спазвайте плавилата и законите. Не прекалявайте с консумацията на храна, тонизиращи напитки и алкохол. В здравословен план са уязвими болните със сърдечно-съдови заболявания. Звездите са най-щедри на този ден към родените под знаците и особено през трета декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Очакват ви много приятни изненади и обрати, добри новини по важни за вас въпроси, успехи и награди, семейни и лични придобивки. Много силен ден за работещите в сферата на науката, технологиите, медиите, спорта, политиката, вносът и износът, международните отношения, издателската и рекламна дейност, на закона. След 15:31 часа не е благоприятно да се взимат важни за бъдещето решения, да се правят големи капиталовложения, да се подписват договори и други важни дейности, от които очаквате бъдещ успех и развитие. Бъдете здрави!