Най- точният хороскоп за 14 юли

Астро
23:57 - 13 Юли 2022
2280
Най-точният хороскоп за 14 юли

На 14 юли Луната все още е в знака Козирог, като в часовете от 07:17 до 11:13 българско време тя е „без курс“. Не се препоръчва до 11:14 часа подписване на договори, взимане на важни решения за бъдещето, нови начинания и взаимоотношения, капиталовложения и други важни действия, от които очаквате да имат успех и развитие.

Тези часове са подходящи само за ежедневните рутинни дейности, довършване и приключване на започнати задачи на по-ранен етап. Работете по-внимателно, ако работата ви е свързана с пари, документи, информация, човешки живот и други, за да не допускате съществени грешки, които биха създали предпоставка за инциденти. Времето до 11:14 часа е неблагоприятно за родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада.

Енергията на земната Луна в Козирог е по-хармонична с енергията на родените през трета декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби.

Луната благоприятства всякаква организационна дейност, обмисляне на по-дългосрочни цели и дейности, упорит труд, взаимодействие с висшестоящи лица и други по-авторитетни за вас хора. Но важните действия и крайни решения отложете за след 11:14 часа, когато Луната навлиза във въздушния знак Водолей.

В световен план както този ден, така и 15 юли, са доста неблагоприятни и трудни дни за решаване на проблеми.

Повишена е опасността от кризисни ситуации по енергийни въпроси, бурни протести и размирици, политически скандали, пожари, експлозии, нарушения в транспорта и комуникациите, прекъсване на електричеството, природни бедствия и аварии в някои райони на света.

Луната ще транзитира през Водолей до 11:18 часа на 16 юли. През следващите дни ще ни привлича всичко ново, нетрадиционно и нестандартно – Водолей е знак, управляван от планетата Уран. Дните се очертават интересни, изпълнени с много динамика и внезапни обрати. Интуицията ни е силна, както и желанието за повече независимост.

Възникват интересни нови идеи, стремим се да бъдем различни от останалите хора и да даваме повече от себе си за благото на обществото.

Лесно възприемаме всякаква информация и лесно общуваме с околните, но предпочитаме да общуваме с хора, които имат сходни с нашите идеи. През втората половина на деня Луната във Водолей образува дисхармоничен аспект с Марс в Телец. Те повишават напрежението както в световен план, така и в ежедневието на родените през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, в по-малка степен и при представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада. Може да реагирате по-нервно, да срещате трудности при изпълнението на ангажиментите си, да възникват спорове с околните или неочаквани стресови моменти.

Бъдете по-сдържани емоционално, не предприемайте рисковани действия, шофирайте по-разумно.

Препоръчително е да избягвате работа с електричество или режещи машини, пътуване на дълъг път, включително със самолет. Във вечерните часове Луната образува и хармоничен аспект с Юпитер в Овен. Тяхното влияние е много по-позитивно за родените предимно през първа декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Луната ви вдъхновява и настройва за приятни забавления и срещи с приятели или съмишленици, а Юпитер ви зарежда с ентусиазъм и ви носи късмет. Втората половина от деня е много подходяща за вас също за обучение, пътувания, изследователска работа, духовни занимания.

Бъдете здрави, пожелава Марги Паскалева