Най-точният хороскоп за 15 април

Актуални новини
07:30 - 15 Април 2021
2586
Най-точният хороскоп за 15 април

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 15 април Луната в Телец е „без курс“ в интервала между 03:00 и 09:35 часа. В 09:36 часа тя навлиза във въздушния подвижен знак Близнаци, където ще бъде до 22:25 часа на 17 април. Луната в Близнаци през следващите три дни ще ни направи по-адаптивни и комуникативни.

Ще взимаме логично решенията си, не на база емоции.

Възприемаме бързо всякакви новости и информация. Реакциите ни също ще са по-бързи. Емоционално обаче ще има хора, които ще са по-нестабилни и ще се повишава нервното напрежение. Въпреки това, денят може да ни поднесе положителни резултати, ако не „слагаме каруцата пред коня“ и се стремим към разговори с хората, за да има разбирателство. Подредете приоритетите си и се фокусирайте върху важните неща и не поемайте твърде много ангажименти. Луната на този ден е в благоприятен аспект със Сатурн във Водолей и това прави деня много благоприятен за преговори, за взаимодействие с и между институции, за писане и изразяване на мнение, за взимане на важни решения в държавата, търговски сделки и подписване на договори, обучение, научни изследвания; за покупка на техника, автомобили, книги и стартиране на нови дейности и проекти в сферата на търговията, транспорта, медиите, техниката и науката. В здравословен план е уязвима нервната система – както умът, така и емоциите ни са подвижни и променливи.

Луната в Близнаци на този ден може да създаде повече напрежение в контактите и вътрешно безпокойство при родените през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада.

В някои ситуации ще се чувствате объркани, поради честата промяна в мнението на хората или поради тяхното несериозно поведение.

Трудно ще постигате разбирателство и синхрон. Ще трябва да полагате и повече усилия, за да постигнете целите. Слушайте повече и попивайте информацията, като отсявате най-необходимото и полезното за вас. Бъдете по-внимателни при шофиране, при работа с електричество, машини и техника. Денят обаче се очертава като много успешен и продуктивен за родените под знаците и най-вече през първа декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Много добър ден за търговците, учените, писателите, преподавателите и работещите в сферата на медиите, рекламата и издателствата, пътуванията и транспорта. Днес можете много успешно да водите преговори, да пътувате и подписвате договори, да се явявате на конкурси или интервю за нова работа, за обучение и научна работа. Ще получавате подкрепа от страна на висшестоящи и други авторитетни за вас хора. Имате шанс да повишите и своя личен авторитет в обществото. Бъдете здрави!