Най -точният хороскоп за 15 април

Астро
06:19 - 15 Април 2022
2016
Най-точният хороскоп за 15 април

На 15 април Луната е във въздушния кардинален знак Везни, където ще транзитира до 03:22 часа на 17 април. В петъчния ден тя ни настройва вече за забавления, романтични срещи, социални контакти, творчески занимания и за посещение на културни мероприятия.

Нуждаем се малко почивка и балансиране на енергията ни. Тъй като на 16 април е Пълнолуние енергията ни е в своя максимум. Чувстваме се енергични, привличат ни красивите и стойностни неща. По-суетни сме и изпитваме силно желание да изглеждаме по-красиви и привлекателни в очите на другите, да споделяме и се разбираме с хората, да обичаме и да бъдем обичани.

Като всеки въздушен знак и Везни е мисловен тип. Често обмисля дълго преди да вземе окончателно решение за нещо, колебае се поради силното желание да не нарани някого дълбоко. Това е знак на партньорството и хармонията, затова в такива дни сме готови на повече компромиси в името на баланса.

Но не бива да се заблуждаваме, Везни е знак и на справедливостта, на закона.

И когато те са убедени в нещо, ще се борят докрай справедливостта да възтържествува. 15 април е подходящ ден за подобряване на взаимоотношения, покупка на луксозни и красиви дрехи или аксесоари, бракосъчетания, разрешаване на съдебни спорове, дипломатически преговори; за посещение на концерти, художествени галерии, партита и всякакви други обществени места за социални контакти.

На този ден Луната не е „без курс“, но през целия ден тя не образува точни мажорни (главни) аспекти с другите планети. Липсва както подкрепа, така и големи пречки от останалите планети.

Често в такива дни сме някак недостатъчно организирани или амбицирани. Сякаш сме се пуснали по течението. И е разбираемо, петък е и болшинството от нас вече жадуват за почивка. Днес Луната е с по-дисхармонично влияние в емоционален план за родените под знаците и най-вече през първа декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада. Колкото по-малко се натоварвате днес, толкова по-добре ще се чувствате.

Свършете само неотложните задачи. Останалото може да почака до другата седмица.

Стремете се към разбирателство с хората, не влизайте в излишни спорове. Ще срещате повече трудности и неразбиране. Предпазвайте се от неприятности или инциденти. Луната във Везни е с по-положително влияние за родените под знаците и най-вече през първа декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Днес най-вероятно ама никак няма да ви се работи. Настроени сте вече за забавления и купони, за любов и романтика.

И все пак, свършете по-важното за деня и след това планирайте и организирайте забавленията за уикенда. Много добър ден за разрешаване на спорове, за пътувания, творческа работа, интимни срещи, семейни празници и организиране на тържества. Бъдете здрави!