Най-точният хороскоп за 15 август

Астро
06:39 - 15 Август 2021
3068
Най-точният хороскоп за 15 август

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 15 август Луната продължава своя път през знака Скорпион. На този ден отбелязваме смъртта на Божията майка – Успение на Пресвета Богородица, един от най-големите християнски празници. Известен е още като Голяма богородица и почита Божията Майка, покровителка на жените и семейното огнище. Луната в Скорпион на този ден изисква от нас да бъдем малко по-смирени, да се обърнем навътре дълбоко в душите и сърцата си, да почетем паметта на Божията Майка. Неблагоприятен ден за каквато и да било работа. Планетите и днес са се подредили по-предизвикателно през целия ден, а в 18:19 часа Луната е във фаза Първа четвърт. Когато Луната е в определена фаза, емоционалното ни и физическо състояние са променливи и нестабилни. А мрачното настроение при някои хора ще е ярко изразено. Много хора ще се чувстват потиснати и песимистично настроени. Може да възникват сериозни страхове за бъдещето, да липсва вяра в доброто и в бъдещето. Не позволявайте да ви обземат подобни страхове и чувства. Бъдете по-позитивни, съпричастни към проблемите и чувствата на хората, по-сдържани емоционално в отношенията. В световен план звездите повишават опасността от сериозно общество недоволство и излив на гняв, за политически трусове и конфликти, за тежки инциденти, атентати и природни катаклизми.

В личен план денят е неблагоприятен за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и при представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Тъй като всяка лунна фаза бележи развитието на делата и взаимоотношенията за седем дни напред до следващата лунна фаза, то представителите на трета декада на тези знаци могат да имат някои по-стресови моменти и трудности и през някои от следващите седем дни. Не започвайте нови дейности или взаимоотношения. Бъдете по-разумни и сдържани, отстъпчиви и търпеливи с хората. Предпазвайте се от неприятности, конфликти и инциденти. Грижете се както за себе си, така и за най-близките си, защото понякога звездното влияние може да не се отрази лично на вас, а на някой близък член в семейството. Избягвайте пътуване на дълъг път или по вода, къпане във водоеми и всякакви рисковани действия. При Луна в Скорпион морето почти винаги е бурно или има мъртво вълнение. Неделният ден, а и следващите седем дни, са по-благоприятни за родените предимно през трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Луната с хармоничния си аспект към вашето рождено Слънце ще оказва много по-положително влияние върху вашите дейности, взаимоотношения, физическо и емоционално състояние, давайки ви възможност за постижения, успехи и стабилност в отношенията с хората. Честит празник и честит имен ден на всички с прекрасното име Мария и производните на него! Бъдете здрави!