Най-точният хороскоп за 15 август

Астро
06:10 - 15 Август 2022
3134
Най-точният хороскоп за 15 август

Новата работна седмица започва много динамично с транзит на Луната през огнения кардинален знак Овен. Заредени с нова енергия днес се чувстваме енергични, активни, смели и инициативни. А съвпадът на Луната с Юпитер в Овен ще направи емоциите през днешния ден още „по-горещи“.

Вярно, че Юпитер е планета на късмета и просперитета, но с нейна помощ за добро или лошо всичко може да преекспонира – както страстта в любовните отношения, така и да повиши двойно повече емоционалността у много хора, а трети да действат много по-емоционално и агресивно.

Овенът е напорист знак и ако бъде предизвикан с лошо може да избухне яростно и никой или нищо да не може да го спре. Добре е тази мощна огнена енергия да се използва конструктивно за добри дела и да се избягват острите спорове. Денят е много добър за разрешаване на спешни и кризисни по-глобални въпроси, както и други в краткосрочен план, които да дадат бързи резултати.

Луната и Юпитер са в хармоничен аспект с Венера в Лъв, а това допълнително дава добри възможности за решаването на спешни социални и образователни въпроси, за финансиране на големи проекти; за организиране и провеждане на спортни състезания, концерти, шоу програми и олимпиади.

Благоприятен ден за преговори и взаимодействие с висшестоящи лица, сътрудничество с международни партньори с голямо влияние, за законодателни действия и реклама.

В здравословен план са уязвими главата за травми, мозъчното кръвообращение. В световен план е повишен рискът от нови пожари и експлозии, от мощни военни удари, от инциденти с влакове или с едри животни на пътя.

Денят е най-позитивен, ползотворен и на успехи могат да разчитат най-вече родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей, но най-вече онези Овни, които имат само благоприятни аспекти към рожденото си Слънце. Пред вас се отварят нови хоризонти и възможности за развитие и успех.

Денят е зареден за вас с изключително щедра огнена енергия, която ще ви изненадва приятно. Интимните отношения са много топли и наситени със страст. Някои от вас може да получат любовно обяснение или предложение за брак. Други ще се радват на придобивки в семейството или печалби в бизнеса. А трети ще израстват в йерархията на работното си място.

Чудесен ден за бракосъчетания, кръщенета, интимни срещи, спорт, рекламна и издателска работа, творчески занимания, научна дейност, всякакви нововъведения. Бъдете смели и не се колебайте днес.

Луната и Юпитер в Овен може да се отразят по-неблагоприятно на родените през първа и втора декада на знаците Овен (с дисхармонични аспекти на Слънцето в рождения хороскоп), Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и на представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от същите две декади. Може да сте много нетърпеливи и прибързани в действията, да реагирате твърде емоционално и дори нападателно в общуването с околните.

Днес не е препоръчително за вас да предприемате рискове, да вършите необмислени неща. Добре обмисляйте всичко предварително, мислете за последствията. Избягвайте бързо шофиране, нарушаване на законите и морално-етичните принципи. Увереността е хубаво нещо, когато не е прекалена. Днес е Успение Богородично – един от най-големите християнски празници.

Честит празник на празнуващите днес с имената Мария, Мариян/а, Мариан/а и техните производни имена! Нека Пресветата Дева Мария бди над нас и нашите семейства. Бъдете здрави!