Най-точният хороскоп за 15 декември

Астро
06:27 - 15 Декември 2021
2414
Най-точният хороскоп за 15 декември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.  

На 15 декември Луната продължава транзита си през земния знак Телец. Днес тя съвпада с планетата на новото, нестандартното, разрушаващо старото Уран в Телец, тъй като двете заедно са в предизвикателен аспект към Сатурн във Водолей. Този ден е изпълнен с повече напрежение заради включения в аспектите Уран, който има силна връзка с висшата нервна дейност. Освен това той управлява електроенергията, техниката, науката и новите технологии, авиацията, обществените организации, революциите, демокрацията, стихийните бедствия и всякакви аварии. При тези напрегнати аспекти на планетите денят се очертава доста напрегнат както в обществото и в световен план, така и в личен за някои от представителите на Зодиака. Телец е знак, управляван от Венера, но за разлика от Везни (Венера управлява и този знак), в Телец на дневен ред ще бъдат темите за всякакви финансови, енергийни и кризисни въпроси. Днес е важно да се обърне внимание на районите, пострадали от наводненията и кризата от последните дни там. Възможно е да има сериозни трудности, срутване на земни маси, разрушаване на пътища / мостове или предпазни диги, прекъсване на електричество и технически аварии. Сатурн е планета на старото, стабилното. Управлява също изпълнителната власт, икономиката, планините, мостовете и всичко, което ни кара да се чувстваме сигурни. Препоръчително е да се вземат спешни мерки в критичните райони у нас, пострадали от бедствието, да се проверят водоемите и защитните диги / язовирните стени, да се засили наблюдението по границите ни. Денят е неблагоприятен за излети и рисковани планински маршрути, защото съществува опасност от инциденти и изчезване на хора в планините.

В личен план денят е най-предизвикателен за родените под знаците и предимно през втора декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от втора декада. Звездите създават предпоставка за сериозно напрежение и конфликти в ежедневието, неприятни изненадващи ситуации и обрати, грижи около близък роднина. Повишена е опасността от тежки инциденти, травми, катастрофи, токови удари, експлозии, шокови състояния, сърдечно-съдови кризи и т.н. Бъдете особено предпазливи и не предприемайте излишни рискове. Денят е неблагоприятен за вас за разрешаване на взаимоотношения и финансови въпроси, покупка на техника или автомобил, всякакви големи капиталовложения. Шофирайте внимателно и спазвайте правилата по пътищата, съобразявайте се с пътните зимни условия. Избягвайте пътуване на дълъг път, както и със самолет. Много по-благоприятно ще бъде влиянието на Луната и Уран в Телец за родените през втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Те и при вас ще носят изненади и обрати, но ще са по-положителни, въпреки напрежението, което могат да създадат. Раците ще получат неочаквана морална или финансова подкрепа, добри приходи и добри резултати в работата си и във всякакви групови дейности. Девите ще имат отлични възможности за добро взаимодействие с чуждестранни партньори, печалби от реклама, от внос – износ, успех в конкурси / състезания или при разрешаването на юридически въпроси. Много силен ден за Козирозите в бизнеса, политиката и спорта. Младите и необвързани представители ще се чувстват обичани и ценени от любимите си хора, а останалите ще се радват на успехите на своите деца. За Рибите денят е много благоприятен за уреждане на някакви документи, търговски сделки, подписване на договори. Общуването ще е ползотворно и от всякъде ще се появяват изненади. Бъдете здрави!