Най-точният хороскоп за 15 май

Актуални новини
08:23 - 15 Май 2021
2872
Най-точният хороскоп за 15 май

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 15 май Луната преминава през водния кардинален знак Рак, където ще бъде до 15:44 часа на 17 май. През следващите три дни ще реагираме по-емоционално. Ще сме много чувствителни, недоверчиви, раними и интуитивни. Загрижени за дома и най-близките си в семейството ще сме готови да удовлетворим техните нужди и желания, ще се грижим за тяхната безопасност. Луната управлява нашите емоции и тук в Рак тя се проявява по един по-позитивен начин – ще сготвим вкусни ястия, ще раздаваме топлота и обич на любимите си хора, ще внесем уют в семейното огнище. Следващите дни са благоприятни за семейни срещи и разговори, семейни тържества, почистване и подреждане на дома, уреждане на лични и семейни въпроси, покупка на недвижимо имущество, преместване в нов дом, разрешаване на имуществени въпроси, разходки край вода, медитация и не на последно място – за зачеване. Нуждаем се от спокойствие, затова много от нас ще изпитват необходимост от усамотение. Храната трябва да е добре подбрана, без много мазнини, тъй като в такива дни е уязвим стомаха. Плодовете, зеленчуците и морските дарове ще се усвояват добре от организма ни.

В съботния ден Луната в Рак образува хармоничен аспект с Юпитер в Риби, но в нощните часове и сутрешните на 16 май Луната е в съвпад с Марс в Рак. Денят се очертава много позитивен и добър за творчески занимания, семейни празници и тържества и в емоционален план ще има най-благоприятно влияние за родените през първа декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Ще се чувствате вдъхновени, изпълнени с любов и загриженост към хората. Чудесен ден за пътувания, занимания с децата и семейството, грижи за родителите и дома. Луната в Рак и най-вече от вечерните часове до сутрешните на 16 май, когато съвпада с планетата на инцидентите Марс, ще има неблагоприятно влияние за родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада. Много от вас ще са доста емоционални и докачливи, с по-емоционални реакции, което повишава възможността за семейни конфликти, както и с други хора извън семейството. Най-внимателни бъдете вечерта, през нощта и сутринта на 16-ти. Тогава е силно повишена опасността от всякакви инциденти, прояви на насилие, убийства и самоубийства, а в световен план и от природни бедствия или аварии, пожари и експлозии. Бъдете здрави!