Най -точният хороскоп за 15 май

Астро
06:16 - 15 Май 2022
2757
Най-точният хороскоп за 15 май

На 15 май Луната транзитира през водния знак Скорпион. В неделния ден ще сме по-отпуснати, вглъбени, интуитивни, доста по-емоционални от обикновено.

Нуждаем се от много любов и ласка – Скорпионът е най-сексуалния знак. На този ден Луната образува предизвикателен аспект опозиция с Уран в Телец. А в късните часове на деня и през нощта срещу 16 май тя вече активира такива аспекти към Сатурн във Водолей и към Слънцето в Телец – на 16 май в 07:14 часа е Пълнолуние и пълно лунно затъмнение. По-експресивни емоционално могат да бъдат родените през втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от втора декада.

Много от вас ще чувстват силно нервно напрежение, което може да провокира конфликти и изблици на гняв. Неслучайно хората се страхуват от Скорпионите, защото са непредсказуеми, а по-ниско еволюиралите от тях са агресивни и отмъстителни, когато ги провокират. Днес е много важно да не предприемате никакви рисковани действия (особено първите 4 знака) и да сдържате емоциите си. Намерете си някакво приятно, успокояващо занимание.

Не гледайте филми с насилие и не натоварвайте допълнително психиката си.

Препоръчително е също да не прекалявате и с физическото натоварване, да избягвате пътуване на дълъг път и особено по вода. Избягвайте работа с електричество и кабели, екстремни спортове и други опасни дейности. Ограничете алкохола. Уран може да доведе също до внезапни и неочаквани стресови ситуации, токови удари, шокови състояния и т.н.

Луната в Скорпион днес няма мажорни хармонични аспекти към другите планети, но е по-добре разположена към Слънцето на родените през втора декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Вие ще се чувствате по-уравновесени емоционално и по-стабилни физически. Склонни сте повече да наблюдавате и анализирате реакциите и действията на околните.

Луната в Скорпион ни прави по-магнетични и привлекателни за околните. Скритото винаги е провокирало интереса у хората. Но най-важното днес за всички ни е да държим по-контрол и силните си желания, защото опасността да станем зависими от нещо или от някого е голяма. Луната в Скорпион, управлявана от Плутон, задвижва всички тъмни сили и мощни желания, засилват се подсъзнателните ни страхове. Но по-опасното е, че ни подтиква към прекрачване на всякакви граници.

Днес е добре да почистим и изхвърлим всичко нечисто и некачествено от дома и от живота си.

Сексът е страстен и трансформиращ днес, особено ако е с любимия човек. Ще се почувствате като преродени. Водните и спа процедури също ще ви се отразят положително. В световен план денят е зареден от Уран с високо напрежение. Сатурн във Водолей и Слънцето в Телец ще му „пригласят“. Като се има предвид и силното предстоящо затъмнение на 16-ти с кармичното си влияние опасностите няма да бъдат малко през следващите дни.

А както виждаме емоциите стават все по-мощни и провокиращи протести, гражданско неподчинение, дори насилие. Около затъмнения винаги и природата си „казва думата“ – бури, гръмотевици, земни трусове и всякакви други кризисни ситуации. Бъдете здрави!