Най-точният хороскоп за 15 март

Актуални новини
07:30 - 15 Март 2021
2745
Най-точният хороскоп за 15 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

В първия работен ден, 15 март, Луната отново е в огнения кардинален знак Овен. Започваме много динамично новата седмица с влиянието на експанзивния Овен. На този ден също ще сме по-жизнени и ще расте енергията ни. Луната днес образува хармоничен аспект вече с планетата на късмета и успеха Юпитер във Водолей. Денят е благоприятен за взаимодействие с чуждестранни партньори, за разрешаване на юридически въпроси или морално-етични конфликти, за взимане на спешни решения в краткосрочен план, за стартиране на нови проекти, за внос и износ на стоки и продукти, за издателска и рекламна дейност, за обучение и участие в конкурси / олимпиади, за покупка на техника за дома или офиса, на машини или автомобил.

Чувствата си ще изразяваме много директно и шумно, ще вършим всичко със страст.

Юпитер ще разпалва допълнително емоциите ни с въздушната си енергия, ще повишава желанието ни за успех и реални постижения, ще разшири мирогледа ни, ще засили интуицията ни. Настроени сме позитивно, по-щедри сме към хората, със силна вяра в доброто и успеха. Вълнува ни всичко ново и много по-лесно възприемаме. Умът ни е бърз и продуктивен. Появяват се оригинални и нестандартни идеи, възможности за растеж и неочаквани обрати.

Денят се очертава като най-ползотворен и успешен за родените през втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Преценките ви ще са правилни, а решенията мъдри. Използвайте засиленото си въображение и интуицията, ще ви донесат добри резултати. Контактите ви ще са много и все ползотворни.

Ще се радвате на неочаквана подкрепа, на много късмет и положителни за вас обрати в различни ситуации.

Много добър ден за работещите в сферата на спорта, военните, закона, медиите, рекламата, издателствата, изкуството и културата, науката, техниката, дипломацията, големият бизнес, международните отношения и т.н. Дерзайте смело, късметът е с вас! Луната в Овен на този ден може да се отразява по-неблагоприятно в емоционален или физически план, тъй като е в предизвикателен аспект към рожденото Слънце при родените през втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и при Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада. Когато Луната за конкретен ден е в предизвикателен аспект към нашето рождено Слънце, тогава сме по-нестабилни емоционално, по-трудно общуваме с хората и срещаме много по-често трудности в реализирането на нашите планове. Околните може да са критично настроени, недоволстващи. С една дума, създава се напрежение във всичко. Възрастните хора може да усетят временно физическо неразположение или влошаване на състоянието при болни хора - остри възпалителни процеси, повишаване на температурата и т.н. Грижете се повече за себе си, бъдете здрави!