Най -точният хороскоп за 15 март

Астро
06:13 - 15 Март 2022
3153
Най -точният хороскоп за 15 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 15 март Луната продължава транзита си през знака Лъв. Съответно продължава и нейното влияние върху нашите реакции, чувства и преживявания. Силно е желанието ни в такива дни за внимание, лукс, забавления, любов и творчески изяви. Но тя засилва много и желанието при определени хора от върховете за повече власт. Театралниченето и драматизирането също е много типично като проявление в такива дни при хора с властови позиции, за да получат желаното и постигнат целта си.

Така че, не се поддавайте нито на ласкателства, нито на „театрални представления“. В ранните сутрешни часове все още е активен неблагоприятният аспект на Луната с Уран в Телец и със Сатурн във Водолей. Напрежението в световен аспект, което е засилено от предходния ден и през нощта, днес продължава с пълна сила. Звездите създават предпоставка за по-сериозни конфликти и напрежение между държави и между политически партии, обрати, масирани военно-въздушни атаки, технически аварии, нарушение в комуникациите и електричеството, хакерски атаки, авиационни катастрофи и други.

След 12:56 часа българско време до 06:58 часа на 16 март Луната е „без курс“. Денят не е благоприятен като цяло за разрешаване на важни въпроси, поради силното звездно напрежение, което ще внася само напрежение в отношенията и трудности при реализацията на всякакви планове. Затова, ако е възможно, отложете важните планове и срещи за по-благоприятен ден.

А и след 12:56 часа е препоръчително да се вършат само рутинни дейности. Нищо важно като решения и действия, подписване на договори и нови начинания няма да имат успех и развитие в бъдещ аспект, ако се предприеме при Луна „без курс“.

Този ден е неблагоприятен за родените през втора и трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от същите две декади. Избягвайте каквито и да било конфликти и рисковани действия, за да избегнете неприятности и инциденти. Трудно ще се взаимодейства, да не кажа невъзможно, с началници и всякакви други висшестоящи лица или контролни органи.

Напрежение и трусове ще има и в публичното пространство, между партии и институции. Стремете се към сдържаност в общуването. Предпазвайте се от травми и инциденти. Възможни са и токови удари, неприятни обрати в отношенията и важните дела, пожари, експлозии. Луната в Лъв и днес няма хармонични аспекти към другите планети преди да излезе от курс в 12:56 часа, но ще има сама по себе си по-положително влияние в емоционално отношение за родените през втора и трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

Занимавайте се предимно с творчество, създавайте полезни за хората неща, бъдете по-щедри и помагайте на по-слабите и онеправданите.

През втората половина на деня довършете започнати вече задачи, забавлявайте се, творете, обичайте и раздавайте повече топлота и любов. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Заведете ги вечерта на ресторант, на театър или концерт, а може заедно да намерите начин да играете и се забавлявате у дома. Бъдете здрави!