Най-точният хороскоп за 15 ноември

Астро
06:22 - 15 Ноември 2021
3149
Най-точният хороскоп за 15 ноември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

В първия работен ден на новата седмица, 15 ноември, Луната продължава транзита си през огнения кардинален знак Овен. Продължава съответно и еуфорията в обществото. Луната в Овен ни прави по-невъздържани и буйни. Склонни сме да избързваме, нетърпеливи сме и искаме всичко да се случва „сега и веднага“. Мисълта и реакциите ни са бързи. Овенът не обича да чака, липсва му търпение и постоянство. Склонен е към риск и рутината го отблъсква. Ще ни привличат новите и интересни неща и хора. Готови сме да водим битки, за да постигнем желаното, каквото и да ни коства. Но Овенът е рицарят на Зодиака. Той е искрен, никога няма да ви „забие нож в гърба“. По-скоро ще избухне или ще се сбие, ако бъде нападнат и предизвикан, но не и да действа подмолно. Готов е дори с риск за живота си да защити любимите си хора и всеки по-беззащитен човек. На този ден Луната образува предизвикателен аспект към Венера в Козирог, но и хармоничен аспект със Сатурн във Водолей. Денят е неблагоприятен за разрешаване на финансови въпроси, за капиталовложения, за изглаждане на взаимоотношения, за партньорствата в интимен или бизнес план. В здравословен аспект са уязвими нервната система и кръвообращението, а главата и мускулатурата за травми.

В световен план Луната в Овен повишава опасността от пожари, взривове, прояви на агресия и насилие.

В личен план денят е най-провокативен и труден за родените през първа и втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от същите две декади. Засилено е усещането за липса на обич, недооценяване от страна на близки и колеги. Възможни са финансови затруднения или загуба на пари / ценности, конфликти в интимните връзки или в семейството, неразбирателство в бизнес партньорствата. Избягвайте скъпи покупки, особено от непознати онлайн магазини, за да не останете разочаровани и ощетени. Работете внимателно със запалими и избухливи вещества. Хармоничният аспект на Луната със Сатурн във Водолей ще се отрази най-благоприятно при родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Емоционално и физически сте стабилни, чувствате се енергични. Ще сте силно обнадеждени и ентусиазирани, със силно чувство за сигурност и увереност в действията. Много добър ден за взаимодействие с институции и с всякакви висшестоящи лица, за организационна работа, която лично вие да ръководите. Ще се радвате на високи постижения и резултати. Ще печелите уважението на хората с вашата сърцатост и плам, които ще ви приемат за естествен лидер и ще ви следват. Много силен ден за науката и новите технологии. Възможни са интересни нови открития, изобретения и нововъведения. Бъдете здрави!