Най - точният хороскоп за 15 януари

Астро
07:14 - 15 Януари 2022
3246
Най - точният хороскоп за 15 януари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 15 януари Луната за последен ден тази седмица е в знака Близнаци, но от 04:21 до 18:10 часа българско време тя е „без курс“. Днес не е подходящо да се вършат важни дела, промени, нови начинания, подписване на договори, взимане на важни решения за бъдещето и всичко друго, което очакваме на по-късен етап да има успех и развитие.

Ако искате нещо да не даде положителен резултат, да няма успех или неприятни за вас последствия, сега е моментът да го направите. За съжаление новото редовно правителство започна работата си с първо заседание в Парламента на 14.12.2021 год., когато Луната беше „без курс“ и това няма да доведе до очакваните резултати. 15 януари е подходящ ден само за ежедневните ни рутинни дейности и за довършване / приключване на задачи или взаимоотношения, започнати на по-ранен етап.

В такива дни и часове концентрацията ни е понижена, склонни сме към объркване в мислите и чувствата, разсеяни сме, имаме по-неадекватни реакции и неправилни преценки, допускаме грешки и общуването е по-неефективно. В 18:11 часа Луната навлиза във водния емоционален знак Рак. Ставаме много по-сантиментални, чувствителни и раними. Приоритети ще ни бъдат домът, децата, близките, родината и нашата сигурност.

Луната на този ден е с по-неблагоприятно влияние за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. На вас ще се наложи да полагате усилие, за да не допускате сериозни грешки в работата си и да не възникват проблеми в отношенията с околните. Най-внимателни трябва да бъдат хората, работещи в опасни условия на труд и такива, от чиято работа зависи човешки живот.

Последният аспект, който Луната образува преди на излезе „от курс“ е опозицията й с Марс в Стрелец. До напускането на Луната в знака Близнаци в 18:11 часа днес трябва да също да се работи по-предпазливо с печки, оръжие, запалими и избухливи вещества, за да се избегнат пожари и взривове.

Луната в Близнаци ще е с по-благоприятно влияние в емоционално отношение за родените през трета декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Но препоръките за вършене само на довършителна и рутинна работа важи за всички. След преминаването на Луната в Рак в 18:11 часа тя образува хармоничен аспект с Юпитер в Риби.

Те ще имат най-позитивно влияние във вечерните часове за родените през първа декада на Телец, Дева, Скорпион, Риби и за онези юнски Раци, които имат само хармонични аспекти към рожденото си Слънце в хороскопа. Следват дни за семейни дела, празници и личен живот, за малко уют и спокойствие. Бъдете здрави!