Най- точният хороскоп за 15 юли

Астро
07:31 - 15 Юли 2021
5587
Най- точният хороскоп за 15 юли

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 15 юли Луната все още е в знака Дева, като в часовете от 09:46 до 17:31 тя е „без курс“. Това бележи деня като неефективен за нови начинания, взимане на важни решения, големи капиталовложения, подписване на договори и споразумения, започване на работа и всякакви други важни дела, които бихте искали да имат развитие и успех в бъдещето. Денят е благоприятен за довършване на вече започнати дела, за рутинните ежедневни дейности, както и за действия, от които бихте искали да няма негативни за вас последствия. Концентрацията ни в такива дни е понижена, а чувствата и емоциите – по-объркани. Склонни сме към допускане на грешки, загуба на вещи. Често пропадат уговорени срещи. Този ден е по-неблагоприятен за родените най-вече през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Въпреки Луната „без курс“, позицията й в Дева е с по-положително влияние в емоционално отношение за родените през трета декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Не се натоварвайте физически и емоционално на този ден. Денят е добър за медитация, релакс, интелектуални занимания, разходки сред природата, срещи с приятели и други забавления, а след 17:32 часа и за романтични срещи, за организиране на партита, посещение на културни мероприятия.

В 17:32 часа Луната навлиза във въздушния кардинален знак Везни, знакът на красотата, любовта, баланса, справедливостта, партньорството и сътрудничеството. Ще транзитира през него до 21:38 часа на 17 юли. През следващите два дни ще изпитваме силна необходимост да споделяме своите чувства, да бъдем обградени от любов и красота. Нуждаем се от хармония и спокойствие, както и от положителната оценка на хората. В отношенията сме по-склонни да правим компромиси, да търсим сътрудничество, да работим в екип. Вечерните часове на 15 юли са по-позитивни за родените през първа декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Представители на знака Везни ще срещнете най-често в сферата на изкуството или на закона. Имат изключителен вкус, привлича ги красивото и изящното. Но имат и силно чувство за справедливост, стремят се в живота им да има баланс във всичко. Въпреки, че са много общителни, те са и по-избирателни в контактите си. Грубото поведение, неестетична външност и лоши маниери ги отблъскват. Затова, когато Луната преминава през знака Везни, добре е да се обградите с хора, които имат сродни на вашите ценности и социално положение. Във вечерните часове по-дискомфортно могат да се чувстват някои измежду представителите на първа декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и на Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада. Енергията ви е променлива, а емоциите нестабилни. Избягвайте изясняване на отношения, напрегнати разговори и спорове, пътуване / шофиране във вечерните и нощни часове – Луната е в неблагоприятен аспект с Меркурий в Рак. Забавлявайте се както ви харесва, обичайте се и споделяйте повече с близките си. Бъдете здрави!