Най- точният хороскоп за 15 юли

Астро
23:58 - 14 Юли 2022
2618
Най-точният хороскоп за 15 юли

На 15 юли Луната продължава транзита си през въздушния знак Водолей. Днес, както споменах и в хороскопа вчера, денят се очертава също така тежък и опасен в енергийно отношение.

Луната образува днес първо дисхармоничен аспект с Уран в Телец, а в късните часове и през нощта срещу 16 юли тя съвпада със Сатурн във Водолей. Самата Луна е силно повлияна от Уран, който управлява Водолей, а напрегнатият й аспект днес към Уран в Телец ще повиши още повече напрежението. Уран е планета, която се свързва със стремежа за свобода, революциите, въздушният транспорт, енергетиката, електричеството, науката, комуникациите, медиите, всякакви сдружения и организации, стихийните бедствия и неочакваните обрати.

Те създават предпоставка за сериозни конфликти в световен план, за тежки аварии, инциденти от всякакво естество, взривове, бурни протести и агресивно поведение, мощни военно-въздушни атаки, неприятни обрати по важни обществени въпроси, природни бедствия, нарушаване на въздушния транспорт или забавяне / отлагане на полети, прекъсване на комуникационни системи и електричество в някои региони на света.

Днес всички трябва да бъдем малко по-толерантни, по-сърдечни и приятелски настроени към хората, дори и към такива, които не харесваме или уважаваме.

Колкото до опасността от инцидентите, най-внимателни трябва да бъдат днес работещите в строителството, в мините, транспорта, авиацията, работещите с електричество и режещи машини, с избухливи и взривоопасни вещества. В здравословен план са уязвими нервната и сърдечно-съдовата системи. Повишена е опасността и от токови удари, от шокови състояния, психични разстройства и истерично поведение.

В личен план денят е неблагоприятен за родените през втора и трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от същите две декади. Избягвайте каквито и да било по-сериозни спорове и конфликти, рисковани действия, пътуване на дълъг път.

Грижете се своето и за здравето на близките роднини.

Слънцето и Меркурий в Рак вече са активирали също дисхармоничен аспект с Плутон в Козирог. Работете много внимателно, за да не допуснете сериозни грешки и да си създадете неприятности с шефовете. Възможни са всякакви неприятни преживявания и обрати. Периодът до 20 август е много тежък, заради Марс в Телец, който е активирал неблагоприятни аспекти с най-негативно влияещите планети Уран и Сатурн.

Въпреки че те оказват най-силно влияние на световните процеси, в личния ни хороскоп при предизвикателни аспекти към наши планети влиянието им е също силно.

Казвам го от първо лице като засегната от тях в момента, тъй като ни подлагат на изпитания. Денят е доста по-ползотворен и благоприятен за родените през втора и трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

Ще се радвате на подкрепа от страна на близките и на други авторитетни в живота ви хора. Ще успявате по-лесно да осъществите своите планове, да имате успех в начинанията и приятни мигове с любимите ви хора. Единствено родените през трета декада на знаците и с рождена Венера в Близнаци, Дева, Стрелец или Риби трябва да бъдат особено предпазливи във финансов план и в партньорствата – Венера в Близнаци е в квадратура с Нептун и създава опасност от измами, кражби, изневери, конфликти в интимните или бизнес отношенията. Както виждаме, този аспект успоредно и с другите, се отразява сериозно на валутата и световните пазари.

Бъдете здрави, пожелава Марги Паскалева