Най -точният хороскоп за 16 април

Астро
06:14 - 16 Април 2022
2241
Най-точният хороскоп за 16 април

На 16 април Луната продължава транзита си през знака Везни. През деня тя и Слънцето в Овен образуват хармоничен аспект със Сатурн във Водолей, а в 21:55 часа е Пълнолуние във Везни.

Пълнолунието е време, подходящо за приключване на проекти и взаимоотношения, за завършване на започнати дела на по-ранен етап. Приключи работата на Специализирания съд (Везни). Идва ред да приключат и някои партньорства в политиката до следващото Новолуние, когато е и слънчево затъмнение.

Периодът до 30 април не е подходящ за нови начинания и партньорства, защото Луната в този период е намаляваща и не води до бъдещи успехи и развитие. Днес е Лазаровден, а в неделя Цветница. Нека се възползваме от транзита на Луната през знака Везни и да се отдадем на заслужена почивка и на празниците.

Да са живи и здрави всички с имената Лазар и Лазарка, както и с производни на тях имена.

Пълнолунието ни ентусиазира и зарежда с много енергия. Емоциите ни са в своя максимум. Настроението е приповдигнато и мечтаем за любов и хармония в отношенията. Много добър ден за срещи с роднини и купони с приятели, за разходки сред природата, разкрасяващи процедури, посещение на културни мероприятия, творчески и интелектуални занимания.

Днес Пълнолунието във Везни е с по-силно влияние в емоционален план за родените през втора и трета декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от същите две декади. Слънцето в Овен и Луната във Везни са в дисхармоничен аспект към Плутон в хороскопа на Пълнолунието, затова вие и особено първите четири знака трябва да бъдете по-търпеливи и да се стремите към баланс.

По Пълнолуние всички сме много по-емоционални, но нека тези емоции не преминават границите на добрия тон. Шофирайте по-внимателно, избягвайте спорове, предпазвайте се от травми или инциденти. Пълнолунието ще има много силно влияние до края на месеца при същите тези кардинални знаци от трета декада както и при други хора с планети в последните градуси на Овен, Рак, Везни и Козирог.

Плутон е свързан с трансформацията, с началото и края, затова бъдете много наблюдателни, внимателни и предпазливи както днес, така и до 30 април включително.

Възможна е загуба на нещо важно за вас – работа, пари, наследство, власт или раздяла с близък / любим човек.

Пълнолунието във Везни е с по-положително влияние за родените през втора и трета декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Това важи и за периода до 30 април. Днес се насладете на хубавите мигове с близки и приятели, на топлотата в отношенията с тях и се забавлявайте както ви харесва. А през следващите две седмици ще жънете успехи и ще се радвате на отлични резултати в работата си и във всяка друга дейност. Новите начинания планирайте за след 1 май. Бъдете здрави!