Най-точният хороскоп за 16 август

Астро
06:02 - 16 Август 2021
2555
Най-точният хороскоп за 16 август

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 16 август Луната вече преминава през огнения знак Стрелец, където ще бъде до 08:58 часа на 18 август. Стрелецът е ентусиазиран, вдъхновяващ, оптимистичен и с невероятно чувство за хумор. В предишните два дни Луната в Скорпион ни подтикваше към повече себеанализи и самовглъбеност, докато Луната в Стрелец през следващите два дни ще ни зарежда с енергия, настроение и желание за живот.

Ще ни настройва философски и погледът ни ще е устремен далеч напред във времето.

Имаме ясни цели и ще се стремим да ги постигнем, влагайки цялата си енергия и вяра. Общуването ни с хората е искрено и директно, а настроението приповдигнато. Дните са подходящи за обучение, самоусъвършенстване, разрешаване на юридически дела, взаимодействие и контакти със задгранични партньори, уреждане на пътувания, провеждане на големи спортни мероприятия и концерти, участие в конкурси и олимпиади, рекламна и издателска дейност и други. На този ден Луната в Стрелец образува предизвикателен аспект към Меркурий и Марс в Дева и едва в късните часове на деня е в хармоничен аспект със Сатурн във Водолей. Меркурий се свързва с начина ни на мислене, на общуване и взимане на решения. А Марс представя начина ни на действие. Двете планети са в практичния и аналитичен, критичен знак Дева. Сблъсъкът на енергиите днес ще засилва в публичното пространство желанието за критика и перфекционизъм в действията, а напористия Стрелец ще разпалва емоциите и страстите като може да провокира сериозни спорове.

В личен план първият работен ден се очертава по-напрегнат емоционално за родените под знаците и най-вече през първа декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада. Това важи и за всички останали хора, които имат други рождени планети в Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Контактите при вас ще са по-напрегнати, трудно ще постигате разбирателство с хората. Стремете се да преценявате правилно ситуациите и хората, да мислите логично. Не реагирайте твърде емоционално и не бъдете прекалено критични, ако искате да постигнете разбирателство. Необходима е умереност. Избягвайте пътуване на дълъг път.

Преглеждайте прецизно документацията преди да подпишете нещо.

Денят за вас не е благоприятен за разрешаване на взаимоотношения, за уреждане на документи и подписване на договори. Шофирайте много внимателно и ако възникне конфликтна ситуация, бъдете сдържани и предпазливи, за да не завърши словесния двубой с физически. Луната в Стрелец ще вдъхновява и ще има много по-благоприятно въздействие върху преживяванията, взаимоотношенията и настроението при родените под знаците и най-вече през първа декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Вашата енергия е балансирана, а от там и всичко останало в обкръжението ви. Настроени сте за забавления и развлечения. Доброто ви настроение, вяра и позитивно отношение към хората ще ви помагат да постигате всичко с лекота. А Луната в Стрелец, управлявана от планетата на късмета, ще ви изпълва с вдъхновение. Ще се радвате на топлота и страст във взаимоотношенията. Бъдете здрави!