Най-точният хороскоп за 16 март

Астро
06:21 - 16 Март 2022
3251
Най-точният хороскоп за 16 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 16 март Луната вече е в земния знак Дева, където ще бъде до 13:26 часа на 18 март. Транзитирайки през следващите два и половина дни през знака Дева започваме да мислим по-логично, по-предпазливи сме в действията и решенията си. Склонни сме всичко да анализираме, по-критични и практични сме, трудолюбиви и изпълнителни. По-лесно се адаптираме в определена ситуация и по-бързо усвояваме всяка информация. Проблемът на Девата е, че се тревожи за всичко и често е несигурна.

Тя е максималистка и се стреми всяко нещо да е свършено перфектно. Дълбоко в душата си изпитва необходимостта да служи. Грижовна е, обича да помага и това я прави незаменим приятел и родител. В дните, когато Луната е в знака Дева, ние малко или много реагираме като Девата и проявяваме нейните качества в ежедневието си. Не сме склонни да рискуваме, не сме импулсивни и проявяваме много повече търпение в общуването с хората.

Такива дни са подходящи за обучение, преподаване, писане и работа с документи, търговски сделки, развиване на нови умения, самоусъвършенстване, медицински прегледи и изследвания, почистване на дома и офиса, провеждане на лечение и диети, за всякаква друга дейност изискваща добра концентрация и постоянство.

На този ден едва в късните вечерни часове и през нощта срещу 17 март Луната в Дева образува важен главен аспект – опозиция със собствения си планетен управител Меркурий, който е в срещуположния знак Риби. Денят е по-неблагоприятен в емоционално отношение за родените под знаците и предимно през първа декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа декада.

Може да имате усещането за нежелание да ви разберат или подкрепят, да се засили тревожността и да чувствате емоционално напрежение. Настроението е променливо. Добре е да не се натоварвате днес прекалено с работа или емоционално. Търсете помощ при нужда, свършете само най-важното. И утре е ден. Предпазвайте се от конфликти или инциденти (особено в късните часове и през нощта), избягвайте прекалена критика.

Луната в Дева има много по-положително влияние на този ден за родените под знаците и особено през първа декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Когато има хармония между Слънцето и Луната, било в рождения хороскоп или по транзити, енергията е балансирана. Получава се хармония между дух, душа и тяло. Човек успява да реализира своите цели с лекота, да постига успехи и да се изяви пред останалите. Получава от хората и от съдбата подкрепата, която му е нужна. Дай боже всекиму! Бъдете здрави!