Най- точният хороскоп за 16 юли 2022 г.

Ето съветите на астролога Марги Паскалева

Астро
00:07 - 16 Юли 2022
3008
Най-точният хороскоп за 16 юли 2022 г.

На 16 юли Луната все още е във Водолей, като в часовете от 07:36 до 11:18 българско време тя е „без курс“. През първата половина от деня Луната е с по-неблагоприятно влияние в емоционален аспект за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада.

Концентрацията е понижена, може да сте склонни към объркване и разсеяност. Тези часове за вас са най-добри за почивка, сън, творчески занимания и развлечения.

Ако сте решили да поспортувате, бъдете по-внимателни, за да не разтегнете сухожилие. Избягвайте шофиране и рисковани занимания, работа с техника и електричество.

Макар и „без курс“ енергията на Луната във Водолей е с по-положително влияние върху преживяванията и емоционалното състояние за родените през трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. При Луна „без курс“ не е подходящо да се вършат важни неща, да се стартират нови начинания или взаимоотношения, да се взимат решения за бъдещето или да се подписват някакви договори, пък било то и предварителни. Всяко важно решение или действие, извършено на Луна „без курс“ няма шанс за бъдещо развитие и успех. Тези часове

са подходящи само за приключване на започнати действия, за рутинни дейности и за най-приятното – нищоправене.

В 11:19 часа Луната преминава във водния знак Риби, където ще бъде до 14:17 часа на 18 юли. През следващите дни ще изпитваме силна необходимост от спокойствие, емоционален комфорт и романтика в отношенията с любимите хора. Не сме особено активни, но има и такива дни, в които трябва да се презаредим с енергия. А най-добре това ще стане, ако се отдръпнем за малко от света и напрежението, ако излезем сред природата в близост до вода, която ни успокоява.

Втората половина от деня е най-позитивна за родените под знаците и предимно през първа декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

Може да отидете на плаж, на спа, на масаж с благовонни масла или просто да останете у дома и да релаксирате както на вас ви харесва – четене на книги, гледане на филми, слушане на музика, творчески занимания или да се излежавате. Интуицията и вярата се усилват, могат да нахлуват стари хубави спомени, които да ви подтикнат към албумите със снимки и да преживеете повторно приятните преживявания. Много подходящо време и за интимни срещи в романтична обстановка.

Енергията на Луната в Риби може да е с по-дисхармонично влияние за родените през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа декада.

Негативното проявление на Риби е разсеяност, объркване, усещане за самота и тъга, склонност към самозаблуди и прекалено чуждо влияние.

Не позволявайте да ви използват и влияят. Не прекалявайте с алкохола, избягвайте употребата на силни медикаменти или наркотици. Предпазвайте се от интоксикации, инфекции и вода. Бъдете здрави!