Най- точният хороскоп за 16 юли

Астро
07:01 - 16 Юли 2021
4822
Най- точният хороскоп за 16 юли

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 16 юли Луната продължава транзита си през въздушния знак Везни. И днес е силно чувството ни за справедливост, нуждата от намиране на компромисни решения, сътрудничество с околните, баланс, изкуство, красота и любов. Но сме и по-колебливи в желанието си да не влизаме в конфронтация. На този ден в сутрешните часове Луната все още е в неблагоприятен аспект с Меркурий в Рак, затова през първата половина на деня не е добре да се уреждат документи, да се подписват договори, да се водят важни разговори и преговори, да се купуват техника и битови уреди.

Хората са склонни да реагират много емоционално, да правят неразумни преценки, да взимат неправилни решения.

Към обяд Луната активира вече хармоничен аспект със Сатурн във Водолей и втората половина на деня вече е доста по-благоприятна за правене на дългосрочни планове, за важни държавни решения и действия, за взаимодействие с и между институции, екипна работа, преговори на високо ниво, посещение или провеждане на обществени мероприятия, покупки на красиви и стойностни вещи или художествени произведения. В сутрешните часове шофирайте по-внимателно. Гледайте да не забравите или изгубите важни документи или информация. Следобедните и вечерни часове са много подходящи за всякакви забавления за балансиране на емоциите и възстановяване на вътрешната ни хармония. В здравословен план са уязвими бъбреците. Пийте повече течности, ограничете тестените и сладки храни.

Денят е по-напрегнат емоционално и неблагоприятен като цяло за родените през втора декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада. Стремете се да не проявявате твърде много капризи в общуването, да не предприемате големи и необмислени рискове. Не харчете пари за ненужни неща и не правете големи капиталовложения. Комуникацията днес може да е по-затруднена и не особено продуктивна. По-важните срещи и решения е добре да отложите за следващ, по-благоприятен за това ден. Хармоничният аспект на Луната във Везни със Сатурн във Водолей ще оказва най-положително влияние в ежедневните дела и отношения на родените през втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

Вашата харизма и поведение ще привличат хората.

Ще ви гласуват доверие, ще ви подкрепят. Добър ден за творческа работа, подобряване на взаимоотношения, разговори с шефове и други високопоставени лица, разрешаване на юридически дела или финансови въпроси, разкрасяващи процедури, романтични срещи; провеждане и посещение на обществени мероприятия, концерти, ресторанти, художествени галерии и други. Споделяйте повече с хората, търсете компромисни решения, бъдете справедливи, но и не заобикаляйте проблемите. Бъдете здрави!