Най-точният хороскоп за 16 юни

Астро
08:00 - 16 Юни 2021
3098
Най-точният хороскоп за 16 юни

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 16 юни Луната е в земния знак Дева, където ще транзитира до 11:53 часа на 18 юни. Девата е практична, умна и адаптивна. Когато Луната преминава през този знак започваме малко или много да мислим, реагираме и действаме като Дева. Лесно усвояваме новостите и всякаква информация, мислим и взимаме решенията си логично. Склонни сме повече да наблюдаваме, мислим детайлно, анализираме и сме критично настроени както към себе си, така и към другите.

Време е да сложим ред в обкръжението си и да съберем плодовете на труда си – в положителен или в отрицателен смисъл, в зависимост от стореното от нас.

Не сме настроени за емоционални излияния или преживявания, но много от нас ще усещат вътрешно безпокойство, дори и да няма сериозна причина. Високият интелект, перфекционизмът и стремежът към съвършенство, когато Луната е в Дева, бележи следващите два и половина дни като много добри за придобиване на нови знания и умения, самоусъвършенстване, научно-изследователска работа, писане и редактиране, изразяване на мнение, работа с документи, анализи, прогнози и всякакви други дейности, изискващи упорит труд, прецизност и добра концентрация. Дните са подходящи също за промяна в хигиенните и здравни навици, за медицински изследвания и започване на лечение, за засаждане и пресаждане на растения.

На този ден Луната в Дева образува предизвикателен аспект с Юпитер в Риби. Тъй като Луната се свързва с нашите емоции и реакции, а Юпитер – с растежа, то някои хора ще са доста по-критични, взискателни и ще реагират по-емоционално, въпреки Луната в Дева.

Денят е по-неблагоприятен за родените предимно през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа декада.

Препоръчително е да не бъдете крайно критични и взискателни към хората, да спазвате законите и морално-етичните норми на поведение. Звездите създават за по-емоционални реакции, прекаляване и преминаване на границите в поведението, предприемане на риск, неприятности със закона. Луната в Дева ще има по-благоприятно влияние за родените под знаците и най-вече през първа декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Ще се радвате на повече разбиране и хармония с хората в обкръжението ви, на успехи и придобивки. Добър ден за обучение, явяване на изпити, анализи, срещи и разговори с приятели и други интересни личности. При Луна в Дева са уязвими червата и храносмилателната система. Хранете се с по-лека и лесно смилаема храна, ограничете мазнините и пържените ястия. В световен план са възможни влакови инциденти, размирици в обществото, интриги и изкривяване на информацията. Бъдете здрави!