Най-точният хороскоп за 16 юни

Астро
06:32 - 16 Юни 2022
3044
Най-точният хороскоп за 16 юни

На 16 юни Луната продължава транзита си през земния знак Козирог. В ранните часове на деня все още са активни неблагоприятният аспект на Луната с Марс в Овен и благоприятният с Уран в Телец. Обмислете добре новите си идеи и бъдещи ходове, не бързайте и не рискувайте.

Към обяд Луната вече е в хармоничен аспект с Венера в Телец и с Нептун в Риби. Те дават възможност за подобряване на взаимоотношения, за разрешаване на важни финансови и социални въпроси в дългосрочен план, както и за въпроси свързани със здравеопазването, лекарствата, горивата, законодателството, екологични и други дейности изискващи финансиране.

Добър ден също за подпомагане на социално слаби и болни хора, за организиране на дарителски кампании, за творчески дейности и изяви на хора от средите на изкуството. В следобедните и вечерни часове на деня Луната вече съвпада с планетата на трансформацията Плутон в Козирог. Емоциите и преживяванията ще стават все по-наситени и взривоопасни в обществото.

Плутон ще изважда наяве дълго крити истини, борбата за власт – все по-ожесточена, а хората все по-критични и склонни към манипулиране, особено в политиката и управлението на страната.

Този съвпад може да се отрази и на времето – възможни са на места по-краткотрайни, но интензивни валежи с градушки, а морето да е по-бурно. Препоръчително е да се избягват планините в следобедните и вечерни часове, а работещите в строителството – много по-внимателни по време на работа за инциденти.

В личен план денят е неблагоприятен за родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. Днес трябва да се стремите към почтеност и висок морал в действията си и в отношенията с хората.

Не прибягвайте до натиск и манипулации, а и вие самите се предпазвайте от хора, които биха се опитали да по някакъв начин да ви притискат да вършите нещо неморално и незаконно. Луната и Плутон засилват много желанията и амбициите, подсъзнателните страхове и могат да провокират агресивно поведение. Възможни са конфликти, разочарования, прояви на насилие (физическо, емоционално и дори сексуално). В световен план е повишена опасността от атентати, тежки криминални престъпления, природни катаклизми, аварии и всякакви инциденти.

Луната в Козирог и нейните хармонични аспекти с Уран, Венера и Нептун днес имат по-положително влияние за родените през трета декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби.

Благоприятен ден за решаване на някои финансови въпроси, подобряване на отношения, организационни и групови дейности, творчески занимания, семейни тържества, интимни или бизнес срещи и преговори.

Чувствате са вдъхновени и ентусиазирани, ценени и уважавани. Ще се радвате на придобивки и подкрепа от страна на хората. И все пак, да не забравяме, че Венера и Уран в Телец са в много неблагоприятен аспект към Сатурн във Водолей. А те ще оказват сериозно негативно влияние в световен план по отношение на икономиката, финансовите въпроси и финансовите пазари до 22 юни включително. Бъдете здрави!