Най-точният хороскоп за 17 април

Астро
07:39 - 17 Април 2021
2542
Най-точният хороскоп за 17 април

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 17 април Луната също е в знака Близнаци. В ранните часове на съботния ден предизвикателният аспект на Луната с Нептун все още е активен. След това тя съвпада с Марс в Близнаци, а заедно те образуват през деня хармонични аспекти с Меркурий и Слънцето в Овен, както и с Юпитер във Водолей.

Препоръчително е да се избягва пътуване в ранните сутрешни часове, особено ако не сте се наспали или сте консумирали алкохол до късно през нощта.

Възможни са инциденти поради понижени реакции или разсеяност. Но денят като цяло се очертава много по-позитивен за някои от представителите на Зодиака. Чудесен ден за пътувания, за срещи с приятели и роднини, излети и разходки на чист въздух, интелектуални занимания и обучение, спорт и всякакви забавления. Не бива да се подценява съвпадът на Луната с Марс, тъй като в астрологията този аспект е с най-силно влияние. Той повишава опасността в световен план от транспортни и други инциденти, спорове и конфликти, пожари и експлозии, прояви на насилие, атентати в горещите точки по света, природни бедствия, стрелби в училища или търговски центрове. По-уязвими държави са САЩ, Япония, Индонезия, Австралия, България, Албания, Косово, Израел, Ирак, Саудитска Арабия, Куба, Нова Зеландия, Норвегия и т.н.

В личен план по-ползотворен ще бъде денят и на по-положителни преживявания ще се радват родените под знаците и най-вече през трета декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Ще сте изпълнени с енергия, добро настроение и интересни идеи. Денят ви ще е изпъстрен с много приятни контакти, ще се разбирате с хората от обкръжението ви с лекота.

Отличен ден за вас за спортни занимания, екскурзии, интелектуални срещи и разговори, провеждане на обучение, писане и четене, игри и забавления според вашите нужди и желания.

Нуждаете се от разнообразие и общуване, затова използвайте този ден, не оставайте у дома. Съвпадът на Луната с Марс ще влияе по-неблагоприятно върху емоциите и реакциите при родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. Луната се свързва с нашето емоционално състояние, а Марс внася напрежение, затова много от вас, особено измежду първите четири подвижни знака ще чувстват силно вътрешно напрежение и раздразнителност. Добре е да използвате тази енергия конструктивно и да избягвате конфликти. Повишена е опасността от травми на главата или крайниците с режещи машини, от пожари и изгаряния, транспортни инциденти. Бъдете особено внимателни. От 18:03 до 22:25 часа Луната е „без курс“. В 22:26 часа тя навлиза във водния емоционален, раним и семейно настроен Рак. Бъдете здрави!