Най-точният хороскоп за 17 август

Астро
06:37 - 17 Август 2021
3184
Най-точният хороскоп за 17 август

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 17 август Луната продължава транзита си през знака Стрелец. И на този ден сме изпълнени с голям ентусиазъм, вяра и оптимизъм. Огнената Луна разпалва страстта и желанието у нас за разгръщане на потенциала и за развитие. Повишени са интуицията ни, самоувереността и желанието за покоряване на нови хоризонти. В контактите с хората сме искрени. Емоционално сме експанзивни и дейни физически. Изпитваме необходимост да подкрепим и защитим при нужда изпаднали в беда или в затруднение.

Добър ден за придобиване на нови знания, за споделяне на вече придобити знания, за спортуване, за внос и износ, разрешаване на юридически спорове и морално етични конфликти; организиране и посещение на концерти, спортни състезания и други големи обществени мероприятия.

В публичното пространство да дневен ред ще бъдат по-важни и наболели теми, свързани с бъдещото ни развитие и възможности за просперитет, висшето образование, законите и законността в държавата, големият бизнес, спортът, етнически и религиозни въпроси, туризмът и т.н. В световен план са възможни технически аварии, транспортни инциденти, пожари и експлозии, ухапвания от насекоми и животни, етнически / религиозни и политически конфликти, както и напрежение между бизнеса и управляващите. В здравословен план са уязвими кръвообращението, черният дроб, тазобедрените стави за травми. Денят не е подходящ за смяна на бедрени стави и операция при дискова херния, на черен дроб или жлъчка, за кръвопреливане или кръвопускане, за поставяне на силни упойки или ваксини при по-чувствителните хора. Ограничете консумацията на мазни храни, приемът на алкохол и силни тонизиращи напитки.

В ранните сутрешни часове на този ден Луната все още е в неблагоприятни аспекти с Меркурий и Марс в Дева, а по-късно образува такъв аспект и с Нептун в Риби. Поради това денят може да бъде по-труден за родените през втора и трета декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от същите две декади.

Избягвайте пътувания рано сутринта, подписване на договори и уреждане на документи.

А ако се налага да шофирате рано сутринта бъдете по-предпазливи и не превишавайте скоростта. Работещите хора с режещи машини и остри инструменти също да внимават за травми и инциденти. В отношенията с колеги и други хора не прекалявайте с острия тон и критиката, проявявайте повече разбиране и търпение. Не са изключени грешки в работата, особено ако работите с документи. През втората половина на деня аспектът на Луната с Меркурий и Марс се разпада, но се активира неблагоприятен аспект с Нептун в Риби. Някои хора могат да бъдат по-нестабилни емоционално, да бъдат замесени в интриги, да се почувстват предадени и да се разочароват от нечие отношение. Предпазвайте се от клюки и интриги, от кражби и измами, от инфекции и алергични прояви. Не вярвайте на всеки и не споделяйте плановете си. Луната в Стрелец във вечерните часове образува хармоничен аспект с Юпитер във Водолей, а това ще се отрази много позитивно при родените през втора и трета декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Ще се чувствате одухотворени, с нови идеи и възможности за успехи. Вечерните часове са най-благоприятни за организиране на партита, за срещи с приятели, интелектуални и творчески занимания, изглаждане на отношения и други. Бъдете здрави!