Най-точният хороскоп за 17 август

Астро
06:26 - 17 Август 2022
3004
Най-точният хороскоп за 17 август

 На 17 август в 05:23 часа българско време Луната навлиза в земния знак Телец, където ще транзитира до 15:06 часа на 19 август. През тези почти три дни приоритет за нас ще са материалната ни и емоционална стабилност, към които ще се стремим. Телецът по природа е търпелив, спокоен и уравновесен.

Но откакто Уран е в този знак, е поставен пред какви ли не неочаквани събития и обрати. Затова не всичко, което искаме и към което се стремим, се случва лесно и по най-добрия начин. Днес, все пак, Луната все още не е в аспект с Уран (това ще стане утре), но е в дисхармоничен аспект с управителя на знака Телец – Венера. Поради това денят не благоприятства големите капиталовложения, партньорските взаимоотношения (бизнес, политически, интимни, дипломатически), разрешаването на финансови и юридически въпроси.

Днес не е добре да се изясняват и подобряват отношения. Възможни са финансови трудности и загуби, трусове на борсите, влошаване на отношения. И Венера, и Луната са в неподвижни (фиксирани) знаци, които са по-неотстъпчиви и със силно собственическо чувство, което може да провокира прояви на ревност, неудовлетвореност и чувство на недооценяване във връзките. Желанието за внимание и получаване на висока оценка са много силни, затова и емоциите ще са доста интензивни при някои хора.

В здравословен план са уязвими гърлото, ушите, щитовидната жлеза, тилът за удари и травми. Телецът много обича вкусната храна и е склонен да преяжда. Днес бъдете по-умерени с количествата храна, не прекалявайте със сладкишите и тестените храни.

В личен план дисхармоничният аспект между Луната в Телец и Венера в Лъв ще се отразят по-неблагоприятно на финансовите въпроси и партньорските отношения при родените под знаците и особено през първа декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и при представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада. Тази звездна дисхармония ще усетят най-силно хората, които имат и рождена Венера в знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

Предпазвайте се от конфликти в интимните и бизнес отношения, от финансови измами и кражби, от загуба на ценни вещи или пари. Не бъдете твърде взискателни към партньора си, не проявявайте прекалена ревност и собственическо чувство. Не го приемайте за даденост. Обръщайте му повече внимание, бъдете по-мили и отстъпчиви. Не правете скъпи покупки, спазвайте законите.

Луната в Телец е с много по-благоприятно влияние днес върху емоционалното състояние, преживяванията, финансовите въпроси и всякакви други дела или взаимоотношения за родените под знаците и особено през първа декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Чувствате се физически и емоционално стабилни.

Склонни сте да проявявате търпение и здрав разум, затова и взаимоотношенията ви с хората ще са по-добри и уравновесени.

При Луна в Телец е повишена нашата сензитивност и желанието за уют. Много добър ден за вас за социални контакти, обществени дейности и изяви, за романтични срещи, семейни празници, излети сред природата; за посещение на ресторанти, театър, концерт, изложби и други. Бъдете здрави!