Най-точният хороскоп за 17 март

Актуални новини
07:30 - 17 Март 2021
3367
Най-точният хороскоп за 17 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

Луната и Уран в Телец на този ден все още са в дисхармоничен аспект със Сатурн във Водолей и едва във вечерните часове тези аспекти започват да се разпадат, т.е. да отминава тяхното неблагоприятно в емоционално отношение влияние. Този ден също е опасен и изпълнен с предизвикателства както в обществото и световен план, така и в личен.

Но днес Луната вече акцентира по-силно влиянието си върху представителите на втора декада от Зодиака.

По-негативно може да се отрази върху преживяванията при родените през втора декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и при Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от втора декада. Работещите с техника и кабели, с режещи машини, на строителните обекти, в транспорта и авиацията трябва да спазват всички правила по безопасност в работата си. Както на 16-ти, така и на 17 март денят е неблагоприятен за рисковани действия и пътуване на дълъг път. Освен описаните звездни разположения, вече и Меркурий в Риби е активирал дисхармоничен аспект с Марс в Близнаци. Той ще е активен до края на месец март и ще се отрази доста стресиращо в този период върху общуването при родените под знаците и с Меркурий в Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

17 март е много по-спокоен емоционално ден за родените през втора декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Ще се чувствате стабилни психически и физически. Ще проявявате повече разум, постоянство и търпение в действията си и в контактите си с хората.

А всичко това ще доведе и до много добри резултати и повече блага.

Ще се радвате на топлота във връзките и семейните отношения, на подкрепа и успехи, на повече приходи и печалби. Денят за вас е благоприятен за разрешаване на финансови въпроси, за покупка или уреждане на недвижимо имущество, за покупка на мебели и други стойностни практични неща за дома и семейството - дрехи, обувки, бижута, парфюми, изображения на изкуството и т.н. Добър ден също за релаксиращи масажи, подстригване и оформяне на прическата, подхранващи маски на лицето, маникюр и педикюр, засаждане и пресаждане на растения. При Луна в Телец не бива да се прекалява с количеството храна, със сладките и тестени изделия, особено болните от диабет и хипертония. Телецът има чудесен апетит, обича вкусната храна и е склонен да си угажда. Затова в такива дни сме по-предразположени към напълняване, повишаване на кръвната захар при диабетно болните и кръвното налягане при хипертонично болните. Пийте повече вода и други полезни течности, а по-малко алкохол. Бъдете здрави!