Най-точният хороскоп за 17 март

Астро
06:58 - 17 Март 2022
2434
Най-точният хороскоп за 17 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 17 март Луната продължава транзита си през знака Дева. Днес също е засилено желанието ни да бъдем полезни на хората и за постигане на реални резултати. Забелязваме всеки детайл, анализираме всяка информация или нечие поведение. Стремим се към самоусъвършенстване и развитие.

Вълнува ни всичко свързано със здравето – превенция, изследвания, лечение, оздравителни процедури, отказване от вредни навици, изчистване на организма и съзнанието ни. Денят е благоприятен за интелектуални занимания, анализи и прогнози, изследователска работа, дребни ремонти, организиране на мероприятия, реорганизация на работата и т.н. Днес Луната в сутрешните часове все още е в дисхармоничен аспект с Меркурий и по-трудно ще се постига съгласие с околните по важни въпроси при някои от представителите на Зодиака, а и в публичното пространство. 

През втората половина на деня Луната вече активира дисхармонични аспекти и към двете планети в Риби Юпитер и Нептун. За да се развиват действията и взаимоотношенията в правилна посока и с бъдещи добри резултати е нужно да се избягва противопоставянето и деструктивна критика, т.е. да се търси сътрудничество с хората.

Звездите повишават опасността от конфликти и проблеми в сферата на закона, разпространение на фалшиви новини, критика и интриги във властта, затруднения и проблеми с миграцията, измами, етнически конфликти, инциденти с влакове и други.

Този ден може да бъде доста емоционален и по-труден за родените през втора декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от втора декада. Амбициите ви са големи, а критериите високи. Мислите в глобален мащаб, но не пропускайте малките подробности, ако искате да не допускате грешки. Някои от вас ще са склонни да рискуват, да нарушават закони и забрани.

Но това не е препоръчително, за да избегнете неприятни преживявания със силите на реда или да последват глоби. Не пресичайте неправилно ж.п. прелези, избягвайте пътуване с влак. Предпазвайте се от кражби, измами и интриги. Денят не е благоприятен за разрешаване на конфликти и съдебни спорове. Бъдете по-търпеливи, сдържани и не прекалявайте в нищо.

Луната в Дева през първата половина на деня е в хармоничен аспект с Уран в Телец, които ще изпълнят с повече ентусиазъм и творческо вдъхновение родените през втора декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Ще получавате неочаквана подкрепа и разбиране от страна на хората.

Ще се случват внезапни, но положителни обрати по важни за вас въпроси. Кой не обича приятните изненади? Интуицията и концентрацията ви днес са на ниво и можете да експериментирате както и където прецените. Добър ден за вас за пътувания, обучение, стартиране на нови проекти и дейности, участие в олимпиади и състезания с научна насоченост, покупко-продажби, разговори, срещи с приятели, групова работа, анализиране на данни, уреждане на важни документи и т.н. Бъдете здрави!