Най-точният хороскоп за 17 ноември

Астро
06:49 - 17 Ноември 2021
7087
Най-точният хороскоп за 17 ноември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 17 ноември Луната е в земния знак Телец, където ще бъде до 16:33 часа на 19 ноември. През следващите 3 дни ще се редуват доста предизвикателни аспекти и енергията е много концентрирана, тъй като на 19 ноември предстои Пълнолуние и лунно затъмнение. Когато Луната преминава през знака Телец всички се стремим към реални резултати, стабилност и материализиране на целите. Важни са емоционалният ни комфорт и финансовите придобивки. Привлича ни природата, всичко красиво и стойностно. Нуждаем се от положителната оценка на хората. В същото време държим на своето мнение и трудно бихме го променили, а още по-малко сме склонни да отстъпим под натиск. Телецът е много търпелив, но ако бъде предизвикан ще мине през всичко и през всеки в яростта си като един истински бик. Като се има предвид и предстоящото лунно затъмнение, ще трябва да се опитаме да бъдем по-гъвкави и приспособими в определени ситуации. Труден и напрегнат се очертава деня в световен аспект. Звездите създават предпоставка за тежки аварии и транспортни инциденти, хакерски атаки, нарушаване на връзките за комуникация, прекъсване на електричество, токови удари, по-агресивни прояви в училища, протести, военни конфликти и нападения, крупни обири на пари или ценности. Но опасността е много висока за атентати и природни катаклизми.

По-уязвими държави през следващите три дни са Великобритания, Белгия, България и други съседни на нас страни, Германия, Израел, Индия, Иран, Исландия, Канада, САЩ, Латвия, Русия, Украйна, Мексико, Аржентина, Нова Зеландия, Словения, Тайван, Хърватия и т.н.

На 17 ноември Луната образува едва във вечерните часове мощен таоквадрат (двоен квадрат) с Уран в Телец, Сатурн във Водолей и Марс в Скорпион. Но влиянието му ще се чувства през целия ден. Луната образува и хармоничен аспект с Венера в Козирог. В личен план денят и нощните часове срещу 18-ти са най-неблагоприятни и напрегнати за родените през първа и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, както и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от същите две декади. Общуването е затруднено и повечето от вас ще се чувстват нервни и лесно избухливи. Повишена е опасността за всякакви неочаквани събития и неприятни изненади - сбивания, насилие, загуба на пари, кражби, неприятности от различно естество и най-вече за травми и инциденти. Възможно е и изчезване на хора, особено болни и възрастни. Не предприемайте никакви рискове, нови начинания, скъпи покупки и най-вече от интернет. Избягвайте пътуване на дълъг път с какъвто и да е транспорт, а в населеното място шофирайте разумно и по-внимателно. Луната и Уран в Телец с хармоничния си аспект към Венера в Козирог ще имат много по-положително влияние за родените през първа и втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Но все пак, имайте предвид, че тези хороскопи се изготвят единствено на базата на аспектите между транзитната Луна за деня към рожденото Слънце. Но в хороскопа си всеки има общо 10 планети и е възможно и вие да имате планети, разположени в знаците Телец, Лъв, Скорпион или Водолей, които са най-уязвими и е препоръчително вниманието и предпазливостта на всички да са повишени. Не са препоръчителни операции през следващите 4-5 дни, с изключение на животоспасяващи (особено в деня на затъмнението на 19-ти - +/- 2 дни). Бъдете здрави!