Най-точният хороскоп за 17 септември

Астро
06:28 - 17 Септември 2021
2908
Най-точният хороскоп за 17 септември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.
 
На 17 септември Луната е във въздушния знак Водолей, където ще бъде до 23:22 часа на 18 септември. Луната във Водолей е под управлението на планетата Уран – планетата на новото, прогресивното, свободата и независимостта. Преди да бъде открит Уран през 1781 година, Водолей е бил под управлението на Сатурн. Затова Сатурн е считан за съуправител на знака. И от тук идва противоречието, тъй като Уран дарява Водолеите с нестандартно мислене и поведение, с оптимизъм и носители на новото. Докато Сатурн е консервативен и песимистичен, управляващ земния знак Козирог. Ако един Водолей е склонен да рискува и се бори за определени каузи, то Козирогът се стреми към стабилност и е много по-постоянен.

Сатурн е планета на ограниченията, дисциплината, контролът и отговорността.

Затова и Водолеите са интересни и противоречиви личности, трудни за разбиране. Когато Луната е в знака Водолей сме настроени приятелски към хората, привлича ни всичко ново и вълнуващо. Нуждаем се от повече независимост и поведението ни е по-непредсказуемо. Търсим нови пътища и алтернативи за решаването на някои проблеми и сме готови да водим борба за осъществяването на идеите си, които най-често са свързани с бъдещето и доброто на човечеството. Денят е подходящ за обучение, организиране на бъдещи мероприятия, групови дейности, научна работа и нововъведения. Емоционално сме по-резервирани, изпълнени с много нови и прогресивни идеи за бъдещето. Вътрешното безпокойство ни тласка към експерименти и търсене на различни пътища за решаването на проблемите. В здравословен план са уязвими нервната система и кръвообращението. Препоръчително е повече движение и разходки на чист въздух. Избягвайте стрес и конфликти с околните.

На 17 септември в сутрешните часове Луната съвпада със Сатурн и заедно образуват предизвикателен аспект с Венера в Скорпион. След това Луната е в предизвикателен аспект и с Уран в Телец. Ще срещаме повече затруднения в общуването и в опитите за някакво сътрудничество с околните. Денят е неподходящ за разрешаване на финансови и юридически въпроси, за партньорските взаимоотношения и изясняване на взаимоотношения. Звездите повишават опасността от фалити на фирми, от загуба на пари и трудности в отношенията с партньори и опоненти, от неприятни обрати и конфликти.

Денят е по-противоречив и труден за родените предимно през първа и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от същите две декади.

За вас не е препоръчително да експериментирате и предприемате рисковани действия. Ще чувствате често нервно напрежение, ще срещате повече трудности в контактите и в работата си. Трудно ще бъдат приемани вашите идеи и предложения. Възможни са също неприятни обрати и стресови ситуации. Предпазвайте се от травми и инциденти. Бъдете по-разумни и не действайте импулсивно. Луната във Водолей ще има по-положително въздействие върху чувствата, мисленето, реакциите и поведението при родените през първа и втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Ще се чувствате въодушевени и в добро настроение. Взаимоотношенията с хората от обкръжението ви ще са по-ефективни и ще имате възможност да постигате желаното с лекота. Интуицията ви е силна, а нестандартните ви предложения ще бъдат одобрявани и приемани от всеки. При Луна във Водолей сме по-възприемчиви и лесно усвояваме всякаква информация. Ключови думи през следващите два дни са свобода, равенство, групова работа, наука и прогрес. В световен план опасностите, които може да провокират звездите, са нарушения в телефонни и интернет връзки, прекъсвания на електричество, други технически аварии, авиационни и транспортни инциденти, токови удари, шокови състояния, природни катаклизми и т.н. Бъдете здрави!