Най-точният хороскоп за 17 юни

Астро
07:58 - 17 Юни 2021
2394
Най-точният хороскоп за 17 юни

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 17 юни Луната продължава транзита си през земния знак Дева. На този ден в сутрешните часове Луната образува хармоничен аспект с Уран в Телец, а в по-късните часове на деня – хармоничен аспект с Плутон, а предизвикателен аспект с Меркурий в Близнаци и с Нептун в Риби.

На този ден ще се постига трудно разбирателство в контактите.

Много хора ще се чувстват емоционално объркани, несигурни, раздразнителни. Разбира се, затова има и предпоставки да се чувстват така - предизвикателният аспект между Луната, Меркурий и Нептун. Те повишават опасността за нови или вече известни, но задълбочаващи се скандали, клюки, интриги и фалшиви новини в публичното пространство, газови експлозии и други. Преценките и решенията са много по-емоционални, субективни и неправилни при подобни планетни разположения. Затова денят не е благоприятен за твърде важни решения или действия. Възможни са също хакерски атаки, медийни скандали, фалшифициране на документи, телефонни измами, технически аварии, транспортни инциденти, забавяне или отменяне на пътувания / полети и т.н. В здравословен план са уязвими червата и психиката при по-лабилните емоционално хора. Денят не е добър за поставяне на ваксини и упойки.

17 юни е неблагоприятен ден за родените през втора и трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от същите две декади. Да не се злоупотребява с алкохол и да се избягва употребата на наркотични вещества, особено шофиращите. Звездите предразполагат към алергични прояви, интоксикации и инфекции.

Бъдете по-внимателни в общуването с хората.

Проверявайте добре документацията и информацията. Предпазвайте се от интриги, кражби, измами и загуба на лични вещи, поради лековерие или разсеяност. Избягвайте къпане в обществени басейни, вани / джакузита – възможни са гъбични и други инфекции. Луната в Дева с хармоничните си аспекти ще има по-благоприятно влияние за родените през втора и трета декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Вие ще проявявате повече разум и далновидност. По-лесно ще се разбирате и общувате с хората. Ще получавате морална и финансова подкрепа. Добър ден за разрешаване на документални въпроси, оздравителни и възстановителни процедури, научни изследвания, подобряване на взаимоотношения, срещи с приятели и роднини. Бъдете здрави!