Най-точният хороскоп за 17 юни

Астро
06:32 - 17 Юни 2022
2662
Най-точният хороскоп за 17 юни

От днес Луната вече е във въздушния знак Водолей, където ще бъде до 02:01 часа на 19 юни. През следващите два дни тя засилва желанието ни за повече свобода на действие и комуникация.

Реакциите и поведението ни са по-непредсказуеми, а настроението е променливо. Настроени сме приятелски към хората и сме доброжелателни. Но и не сме склонни към отстъпки, поради което сме готови да водим и борба в екстремни ситуации в името на дадена кауза. Емоционално сме дистанцирани, не преживяваме твърде дълбоко несгодите. Разсъждаваме логично и възприемаме лесно информация.

Привлича ни всичко ново и вълнуващо. Ентусиазирани сме, изобретателни и вдъхновени от всякакви нови идеи.

Луната във Водолей през следващите два дни може да ни предостави доста изненади и обрати, тъй като неин планетен управител е Уран – планетата на изненадите, обратите, новите технологии, изобретенията и т.н. Най-общо казано, никак няма да ни е скучно. Днес Луната образува хармонични аспекти с Меркурий в Близнаци и с Юпитер в Овен.

В късните нощни часове тя активира хармоничен аспект и към Марс в Овен, а дисхармоничен – с Уран в Телец. Те ще бъдат активни и в ранните сутрешни часове на 18 юни (събота). Петъчният ден е много подходящ ден за реализиране на всякакви нови идеи и планове, за провеждане на научни форуми и конференции, научно-изследователска работа, преговори, търговия, нововъведения и изобретения; разрешаване на важни обществено-политически, енергийни, образователни, пътно-транспортни и законови въпроси.

Днешният ден е най-благоприятен и ползотворен за родените през първа и втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

Днес с лекота ще общувате, учите и възприемате нова информация. Имате добри шансове за разбирателство с околните, за успешни търговски сделки и преговори, за уреждане на документи, разрешаване на морално-етични конфликти и юридически въпроси.

Добър ден също за организационна и групова дейност, за срещи и разговори със съмишленици или приятели, реклама, пътувания, покупко-продажби, за всякакви забавления. Луната във Водолей образува едва в късните вечерни и нощни часове дисхармоничен аспект с Уран в Телец, но нейната позиция по знак може да предостави някакви изненади и обрати в ежедневието при родените през първа и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, както и в по-малка степен при представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от същите две декади.

Може да чувствате емоционално напрежение и дискомфорт, да реагирате и действате прибързано, да взимате крайни решения. А както знаем, „бързата работа е срам за майстора“, т.е. рискът от сериозни грешки е голям. Стремете се да обмисляте добре всяко свое действие и решение, преди да кажете „хоп“.

Бъдете по-търпеливи, толерантни и отстъпчиви.

Никой не ви подтиква да пренебрегвате своите принципи, но когато хората се изслушват и предоставят ясни доводи, то винаги има шанс за постигане на разбирателство и единомислие по важни въпроси. Избягвайте пътуване през нощта и в ранните сутрешни часове на 18-ти. В петък срещу събота много млади хора ходят да се забавляват в заведения или на приятелски купони.

А има и работещи хора през нощта. Тези, които са някъде извън дома си, е препоръчително да се предпазват от инциденти, сбивания и за грешки на работното място, които биха могли да доведат до технически аварии или експлозии. Бъдете здрави!