Най-точният хороскоп за 18 април

Актуални новини
07:44 - 18 Април 2021
2403
Най-точният хороскоп за 18 април

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

В неделния ден, 18 април, Луната е в знака Рак и ще транзитира през него до 09:10 часа на 20 април. Време е да се успокоим и забавим темпото. Еуфорията при Луна в Близнаци приключи.

Идва време, в което е добре да се вгледаме повече в себе си, да обърнем внимание на своите нужди и тези на близките си хора.

В такива дни сме много чувствителни, интуитивни, раними, романтично настроени, грижовни и състрадателни. Стараем се да удовлетворим желанията на семейството, да създадем уют в дома си и ще даваме всичко от себе си, за да се чувстват комфортно и защитени. Силно зависими сме от заобикалящата ни среда, от която ще зависи и настроението ни. Не сме много инициативни и ще предпочитаме компанията само на близки до нашата емоционалност и ценности хора. Неделният ден е благоприятен за семейни срещи и празници, подреждане и почистване на дома, усамотение и медитация, занимания и забавления със семейството и децата, зачеване, разходки и излети в близост до вода, която ще ни действа много успокояващо. Ракът е склонен към силни вълнения и тревоги, особено по отношение на своята и сигурността на семейството си. Затова ни е много необходимо на този ден да си осигурим спокойствие, отдръпвайки се от шума и тълпите в ежедневието. Така ще възстановим енергията си.

На 18 април Луната в Рак е в благоприятни аспекти с Венера и Уран в Телец, които ще оказват най-положително влияние при родените през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Вие ще се чувствате физически и емоционално уравновесени, романтично и творчески настроени. Венера и Уран ще ви вдъхновяват и ентусиазират, а Луната в Рак ще ви подтиква към загриженост и топлота в отношенията, стремеж към създаване на уютна атмосфера за всички, които ви заобикалят.

Много добър ден за дребни ремонти в дома, подреждане, почистване, готвене и всякакви други домашни дейности.

Ако не сте настроени за това, излезте на разходка в парка или на брега на езеро / река, където ще се потопите емоционално в спокойните дълбоки води, зареждайки ви със своята мощна обновяваща и пречистваща енергия. На този ден Луната сама по себе си не образува неблагоприятни аспекти с други планети, но нейната позиция в Рак може да се отрази по-дисхармонично в емоционално отношение или в здравословен план при родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и при Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада. Някои от вас може да усещат вътрешно безпокойство без особени причини, да са по-раздразнителни, чувствителни и лесно раними. Не приемайте всичко твърде лично, ако някой от близките ви реагира по-остро. Намерете си някакво приятно занимание и кътче, където да се усамотите. Предпазвайте се от инциденти във вода. Уязвими са стомахът и психиката. Ограничете алкохола, месото и пържените храни. Рибата и всякакви други морски дарове ще се усвояват добре от организма. Бъдете здрави!