Най -точният хороскоп за 18 април

Астро
06:14 - 18 Април 2022
2714
Най-точният хороскоп за 18 април

В първия работен ден на новата седмица Луната продължава транзита си през водния знак Скорпион. В ранните сутрешни часове все още е активен дисхармоничният аспект на Луната с Меркурий и Уран, затова по възможност избягвайте пътуване на дълъг път и шофирайте по-внимателно до около обяд.

Тъй като Скорпионът е много интуитивен, на този ден ще се повиши желанието ни да разкрием всякакви неясни неща и в обществото ще възникват сериозни конфликти и високо напрежение в общуването. През втората половина на деня Луната е в дисхармоничен аспект и със Сатурн във Водолей. Сатурн е планета на бизнеса, кариерата, отговорностите, управлението и имиджа на страната. Трудно ще постигат съгласие хората в управлението, а е възможно да има и сериозни гафове на хора от властта, които да окажат неблагоприятно влияние на имиджа ни пред света.

Манипулации и натиск в името на целта няма да са печеливша карта. Денят е подходящ да проверки и контрол на всички нива – хотели, ресторанти, качество на храни и цени, финансов контрол и засилен контрол по пътищата и границите ни. Възможни са тежки криминални престъпления, обири и финансови нарушения, секс скандали, проблеми по границите и т.н. Луната образува днес и хармонични аспекти с Юпитер и Нептун в Риби.

Много добър ден за медитация, творчески и духовни занимания, реклама, обучение, научна работа, развиване на способности, хуманитарни дейности, разкриване на тайни и престъпления.

В личен план денят е доста натоварен енергийно и най-предпазливи трябва да бъдат родените през втора (поне до обяд) и трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от същите две декади. Бъдете отговорни към ангажиментите и към хората, изпълнявайте задълженията си, колкото и да сте натоварени. Сатурн изисква постоянство, труд, чувство за отговорност и почтеност.

Само тогава може да ви възнагради и трудностите или неприятностите да ви подминат. Обърнете внимание на близките си, особено на по-възрастните. Избягвайте пътуване на дълъг път, включително със самолет, както и взаимодействие с някаква институция. Не влизайте в пререкания с колегите и особено с началниците. Не предприемайте рисковани действия, не се натоварвайте прекалено емоционално и се предпазвайте от травми или инциденти.

В сутрешните часове все още е активен хармоничният аспект на Луната с Венера в Риби, а по-късно тя образува и такъв с Юпитер и Нептун, които имат положително влияние на този ден за родените през втора и трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Ще се чувствате обичани от близките си и ценени от останалите хора. Ще се радвате на придобивки и печалби.

Много добър ден за изяви в обществото, за разрешаване на финансови и банкови въпроси, за уреждане на наследство, за изразяване на мнение и изваждане на истини на „бял свят“.

Критиката ви е градивна и подплатена с факти, а преценките ви са точни. И все пак, не забравяйте, че Луната е в Скорпион. Всичко ще се развива много динамично и с борба. Бъдете здрави!