Най-точният хороскоп за 18 август

Астро
06:27 - 18 Август 2022
3045
Най-точният хороскоп за 18 август

Днес Луната продължава транзита си през земния знак Телец. Този ден е поредният силно натоварен енергийно, тъй като днес Луната първо съвпада с планетата на изненадите и обратите Уран, а в по-късните часове на деня и през нощта срещу 19 август двете заедно образуват отново тежката конфигурация таоквадрат със Слънцето в Лъв и Сатурн във Водолей.

Точният аспект между Луната и Слънцето е в 07:36 часа на 19-ти, когато Луната е във фаза Последна четвърт. Затова и влиянието на тази невралгична конфигурация ще продължи на 19 август. Това са последните два дни, които са най-напрегнати и опасни в световен и в личен план за неподвижните знаци Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, както и за други представители на Зодиака, които имат Асцендент и други рождени планети в тези знаци.

След това вие ще можете да си отдъхнете – Марс преминава във въздушния знак Близнаци на 20 август и ще има по-сериозно влияние при родените под знаците, с Асцендент и други рождени планети в хороскопа си в Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Днес Луната в Телец образува и един хармоничен аспект – с Меркурий в Дева. Но въпреки това денят не е добър за важни преговори и действия. Каквото можете, отложете за след 19-ти.

Доста по-трудно ще се постигат целите. Обмисляйте добре всичко преди да действате, проявявайте повече търпение и разбиране. Звездите създават предпоставка за тежки конфликти, неприятности и обрати, напрежение в ежедневието и особено за всякакви инциденти.  Най-внимателни трябва да бъдат работещите в мини, в планината, в строителството, във държавните институции и финансовите структури.

Днешният ден е най-непредсказуем за родените през втора (а в нощните часове и през трета) декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от втора декада. Най-важното е да се предпазвате от инциденти и травми. Възможни са токови удари, удари от мълнии, катастрофи и други неприятни преживявания, инциденти в строителството и планините, сбивания, конфликти – в работата, семейството и извън него, неприятности с контролни органи и началници.

Бъдете много търпеливи, изпълнителни и отговорни към задълженията си. Не е изключено да възникнат и грижи около ваши близки роднини, особено възрастни хора или по имуществени въпроси. Луната в Телец и Меркурий в Дева ще имат положително влияние в емоционален план и в общуването с хората при родените през втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби.

Ще имате повече успехи, придобивки и разбирателство с околните по различни въпроси.

Денят за вас е благоприятен за обучение, явяване на изпити и конкурси, за изразяване на мнение, уреждане на документи, преговори и подписване на договори, анализи, научно-изследователска работа и всякакви други интелектуални дейности. Ще се чувствате уравновесени, мисленето ви е задълбочено и конструктивно. Разбира се, винаги има изключения от правилото, тъй като тези прогнози са общи.

Може да сте родени със Слънце в посочените знаци, но рожденият ви Меркурий да е в Лъв (за Раците и Девите) или във Водолей (за Козирозите и Рибите). И тогава картината се видоизменя, защото ще бъдете засегнати и вие от напрегнатата конфигурация за деня. Бъдете здрави!