Най -точният хороскоп за 18 декември

Астро
06:57 - 18 Декември 2021
2930
Най-точният хороскоп за 18 декември

На 18 декември Луната отново е в знака Близнаци. В съботния ден тя продължава да ни ентусиазира, подтиква ни към активно общуване, засилва желанието ни за разговори, срещи и забавления. Изпитваме силна необходимост от разнообразие, обмен на информация, придобиване на нови знания.

Възприемаме бързо и мислим логично. Рутината ни отблъсква и изнервя. Този ден също е подходящ за учене, преподаване, писане, четене, подреждане на документи или на дрехите в гардероба, срещи и купони с приятели или роднини, излети и разходки сред природата. По-специфичното на този ден е, че Луната образува дисхармоничен аспект с Нептун в Риби, а в късните часове на деня и през нощта срещу 19-ти вече е в такъв аспект и със Слънцето в Стрелец, тъй като в 06:35 часа в неделя е Пълнолуние. Енергията ни е в своя максимум в такива дни. Много по-емоционално реагираме и сме по-чувствителни към всичко, което ни заобикаля. Склонни сме да говорим повече отколкото трябва, към лековерие и сме податливи на чуждо влияние. Звездите повишават опасността за измами, кражби, задкулисни договорки, газови експлозии, пожари, етнически конфликти, проблеми с емигранти, транспортни инциденти и други.

  1. Съботният ден е по-неблагоприятен за родените през втора и трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от същите две декади. Изключителната ви чувствителност на този ден ви прави съответно и много по-раними. Лесно се засягате и разплаквате. Може да чувствате емоционално напрежение, меланхолия, тъга или разочарование от нечие повърхностно и несериозно отношение. Не позволявайте да ви влияят, да ви използват и натоварват емоционално. Общувайте с позитивно настроени хора. Предпазвайте се от интриги, измами и кражби. Ако отсъствате през уикенда от дома си, вземете превантивни мерки срещу обири. Работете по-внимателно с газови уреди и химически препарати. Денят не е благоприятен за ваксиниране, прием на силни медикаменти или опиати. Не прекалявайте с алкохола и тютюнопушенето. Уязвима е психиката ви, белите дробове и крайниците за травми. Концентрацията ви е понижена, което може да ви направи по-разсеяни и да имате по-неправилни преценки или реакции, особено ако шофирате. Луната в Близнаци е с по-благоприятно влияние върху емоционалното състояние на родените през втора и трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Вие сте настроени приятелски и позитивно. Настроението ви е приповдигнато и сте изпълнени с енергия. За вас денят е наситен с контакти, пътувания, интересни срещи и приятни преживявания. Чудесен ден за купони с приятели или роднини, за всякакви развлечения и забавления. Не пропускайте деня и не оставайте у дома. Спортувайте, слушайте музика, четете интересни книги или гледайте забавни филми. Това ще ви зареди с позитивна енергия и ще се чувствате енергийно обновени. Бъдете здрави!