Най-точният хороскоп за 18 март

Астро
07:28 - 18 Март 2021
4127
Най-точният хороскоп за 18 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 18 март Луната за пореден ден е в земния знак Телец. От една страна Телецът е много стабилен, предпазлив и постоянен в желанията и мнението си. Но има и един фин момент, че някои от хората имат силно собственическо чувство и се привличат от красивите и скъпи неща. На днешният ден предизвикателството при някои по-уязвими представители на Зодиака може да е свързано с още по-силно желание за лукс, удовлетворяване на желанията, взискателност и хиперемоционалност, т.е. «искам от всичко и то по много».

Но точно днес това няма да им носи добри резултати и успех.

По-уязвими на този ден са родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада – Луната транзитира през последните 10 градуса на Телец (от общо 30 градуса). Неблагоприятният аспект на Луната с Юпитер ще оказва влияние по отношение на техните емоции и ако не бъдат по-сдържани, вероятността да възникнат сериозни проблеми е голяма. Спазвайте плавилата и законите, включително и по отношение на паркирането. Възможни са както конфликти от морално-етично естество, така и неприятности със закона. Изискванията и желанията ви трябва да са умерени, да не предприемате риск и да не прекалявате в нищо (включително в храненето и приемането на алкохол или наркотични вещества), ако искате денят ви да бъде по-спокоен и ползотворен.

Звездите на този ден са с много по-благоприятно влияние за родените под знаците и най-вече през трета декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Луната в Телец е в хармонични аспекти със Слънцето, Венера и Нептун в Риби, както и с Плутон в Козирог. Много добър ден за обществени изяви, за творческа работа и постижения на работещите в сферата на политиката, бизнеса, спорта, изкуството, медицината, в юридическата и финансово-банковата система. Ще бъдете положително оценявани, ще постигате много добри резултати в работата си. Ще се радвате на придобивки и разбирателство с околните.

Много от вас, особено по-младите и свободни представители ще са настроени романтично, въодушевени и изпълнени с обич сърца.

Добър ден за интимни срещи, за разрешаване на финансови въпроси, творческа работа, за покупка на произведения на изкуството, подаръци за любими хора, дрехи и аксесоари, мебели и други стоки за бита, както и за покупка на недвижимо имущество. В световен план са възможни клюки и интриги, свързани с хора от висшето общество или от средите на законодателната власт, инциденти с влакове, конфликти на религиозна основа, земни трусове и други. Благоприятният аспект на Луната със Слънцето и Венера дава шанс, макар и с повече усилия от страна на по-уязвимите и особено горделивите, да бъдат подобрени и хармонизирани взаимоотношения с някого. От 22:40 до 01:47 часа на 19 март Луната е «без курс» и се подготвя за смяна на знака. Бъдете здрави!