Най-точният хороскоп за 18 ноември

Астро
06:48 - 18 Ноември 2021
3973
Най-точният хороскоп за 18 ноември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 18 ноември Луната продължава транзита си в земния знак Телец, като през първата половина на деня все още е активен предизвикателният й аспект заедно с Уран към Марс в Скорпион. През втората половина на деня Луната вече е в напрегнат аспект и към Меркурий в Скорпион. В късните нощни часове тя активира такъв аспект и с Юпитер във Водолей, а тъй като Пълнолунието е на 19-ти в 10:57 часа се активира и опозицията на Луната към Слънцето в Скорпион. Много хора ще се чувстват разочаровани, емоционално напрегнати, настроени войнствено. При някои дори поведението ще бъде крайно нападателно и арогантно. Всички сме свидетели на събитията, вследствие на напрегнатите звездни аспекти през последните дни. Днес и в следващите дни напрежението продължава да ескалира. Колкото и да е благоприятна самата позиция на Луната в знака Телец, планетите Марс, Уран и Меркурий в аспект с нея повишават стреса, емоциите са експанзивни и реакциите ни са непредвидими. Затруднява се комуникацията, трудно се стига до разбирателство и единомислие.

В световен план и днес е повишена опасността от тежки транспортни и други инциденти, високо напрежение в обществото и скандали, природни бедствия.

Този ден е по-неблагоприятен за родените през втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, както и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от втора декада. Бъдете по-изолирани от хора, които не харесвате и ви дразнят по някакъв начин. Сдържайте емоциите си, съсредоточете се върху своите задачи и не предприемайте рисковани действия. Както вчера, така и днес, и утре е неблагоприятно за пътуване на дълъг път, за преговори и изясняване на взаимоотношения. Работете по-внимателно с документи и информация. Спазвайте реда и законите, за да не си навлечете неприятности с властта. В здравословен план са уязвими гърлото, щитовидната жлеза, долната челюст и тила за травми, както и болните с хипертонична болест и други ендокринни заболявания. Хармоничният аспект на Луната в Телец с Нептун в Риби има най-благотворно влияние за родените през втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Вие ще се чувствате по-спокойни, предпазливи и интуитивни. Ще чувствате точно кога и какво да кажете, ще се стремите да не наранявате хората и да им помагате с каквото можете. Добър ден за медитация, йога и други духовни практики, за разкриване на тайни и мистерии, за творчески занимания и романтични срещи. Бъдете здрави!