Най-точният хороскоп за 18 септември

Астро
06:50 - 18 Септември 2021
3509
Най-точният хороскоп за 18 септември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 18 септември Луната продължава транзита си през знака Водолей. В сутрешните часове тя образува хармоничен аспект с Меркурий във Везни, а след това съвпада и с планетата на успеха и растежа Юпитер. От 12:14 до 23:22 часа Луната е „без курс“. Тези звездни разположения бележат първата половина на деня като много ползотворна за подписване на договори, взимане на решения, уреждане на документи, водене на преговори, търговски сделки, взаимодействие с чуждестранни партньори, реклама, обучение, явяване на изпити и конкурси, за научна работа и разрешаване на юридически въпроси.

Мисленето е по-логично, а концентрацията много добра, което ни дава възможност за взимаме правилни решения.

В публичното пространство на дневен ред ще бъдат важни теми, свързани с големи бъдещи проекти, законността, големия бизнес, образованието, културата, транспорта, туризма и т.н. След 12:14 часа не е препоръчително да вършим нищо важно, от което очакваме да има развитие и успех в бъдещето. В часовете на Луна „без курс“ не е благоприятно да се подписват договори, да се започват нови начинания, да се правят скъпи покупки, особено на нова техника за бита или автомобил на този ден. Склонни сме към разсеяност и объркване, затова втората половина на деня е подходяща единствено за ежедневните ни рутинни дейности.

На 18 септември родените вече през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада може да реагират доста по-емоционално от друг път. Желанията, вярата в успеха и чувствителността ви са силни. Някои от вас ще са склонни да преминават границите на общоприетото поведение и реакциите им да са по-невъздържани. Важно условие за успехи и положително развитие на делата ви е спазването на законите. Избягвайте рисковани действия и не прекалявайте в нищо, включително и в храненето.

Избягвайте пътуване с влак и самолет.

Не са изключени технически аварии и други инциденти. Този ден се очертава като най-позитивен за родените през трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Меркурий във Везни с хармоничния си аспект към Луната и Юпитер във Водолей подобряват общуването ви с хората и имате възможност за постигане на разбирателство по всички важни въпроси и за осъществяване на вашите цели. Ще се чувствате вдъхновени, позитивно и философски настроени. Чудесен ден за подобряване на всякакви взаимоотношения, за внос и износ, рекламна и издателска дейност, преподаване и изразяване на мнение, покупка на техника, стартиране на нови проекти. Но всичко, което трябва да започнете или извършите на този ден трябва да бъде до 12:13 часа. Бъдете здрави!