Най- точният хороскоп за 18 юли

Астро
07:48 - 18 Юли 2021
2468
Най- точният хороскоп за 18 юли

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 18 юли Луната транзитира през водния знак Скорпион, където ще бъде до 00:08 часа на 20 юли. Луната, която се свързва с нашите реакции, нужди и емоции, преминавайки през плутоновия знак Скорпион засилва неимоверно страстите. Трудно могат да бъдат контролирани, освен с голяма воля и желание. Скорпионът е критичен, задълбочен, мнителен. Желанията му са много силни. Думата „не мога“ му е непозната. Готов е да води битка, докато противникът му не умре или не се признае за победен. Той обича силно „до гроб“ или мрази, средни положения няма. По-еволюиралите Скорпиони са много по-разумни, дълбоко обичащи, състрадателни и готови винаги да помогнат. Но се пазете от ниско еволюиралите, не само от Скорпиони. В такива дни в тях назрява огромно недоволство и гняв.

Готови са за мъст и насилие, за манипулация и емоционален натиск с цел да подчинят или унищожат другия.

В неделния ден Луната в Скорпион е в хармоничен аспект с Меркурий в Рак и тяхното влияние ще е по-положително за родените през първа и втора декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Меркурий, като планета на комуникациите и начинът на мислене, ще подобрява общуването ви с хората. Интуитивно ще усещате не само техните желания и нужди, но и ще ги удовлетворявате с желание. А това ви гарантира разбирателство и хармонични взаимоотношения, гарантира ви съответно и положителни преживявания. Благоприятен ден за пътувания, излети сред природата и в близост до вода, емоционални срещи с приятели или роднини.

Луната на този ден образува предизвикателен неблагоприятен аспект първо със Сатурн във Водолей, а в по-късните часове и с Уран в Телец. Тези планетни разположения са с неблагоприятно влияние за родените най-вече през втора декада, както и с други рождени планети в знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от втора декада.

По възможност избягвайте шофиране и пътувания на този ден, а ако се налага да пътувате, бъдете изключително внимателни.

Повишена е опасността през втората половина на деня и през нощта за тежки инциденти – транспортни, авиационни, травми по време на спорт, нараняване с режещи машини или оръжие, пропадане в пропасти /шахти, асансьори и др./, удавяне, сексуално или физическо насилие и т.н. В най-добрия случай може да отнесете глоба за нарушение на пътя от КАТ. Бъдете сигурни, че контролът на този ден ще е завишен. Не сядайте зад волана, ако сте употребили алкохол или наркотици. В отношенията с околните бъдете по-сдържани емоционално и не предизвиквайте с демонстративно поведение никого. С близките си се опитайте да бъдете по-търпеливи и толерантни, да не налагате мнение, ако искате да избегнете разриви в отношенията и по-драматични ситуации. Бъдете здрави!