Най-точният хороскоп за 18 юни

Актуални новини
08:02 - 18 Юни 2021
2670
Най-точният хороскоп за 18 юни

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 18 юни Луната Дева в 06:54 часа българско време е във фаза Първа четвърт, а от 06:54 часа до 11:53 е „без курс“. Часовете до 11:53 са по-неблагоприятни за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Луната в Дева, макар и „без курс“, е с по-положително влияние в емоционален план за родените през трета декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. В този интервал от време не планирайте важни бъдещи действия и решения за бъдещето, не започвайте нови начинания, не подписвайте договори.

Тези часове са подходящи единствено за довършване на вече започнати задачи и ежедневните рутинни дейности.

Бъдете внимателни при шофиране и за грешки в работата, които биха довели до неприятности или инциденти – концентрацията ни е понижена. Денят е подходящ за провеждане на лунната диета за изчистване на организма от токсините и за намаляване на теглото. В 11:54 часа Луната преминава във въздушния знак Везни, където ще транзитира до 14:58 часа на 20 юни. Това е знакът на любовта, хармонията, партньорството и справедливостта. Затова и през следващите два дни ще се стремим към сътрудничество, баланс и търсене на компромисни решения.

Луната във Везни през втората половина на деня образува хармоничен аспект с Марс в Лъв. Часовете след 11:54 часа са подходящи за изглаждане на взаимоотношения, за бизнес и дипломатически преговори, посещение на културни мероприятия, творческа работа, разрешаване на юридически въпроси, покупко-продажба на произведения на изкуството и мебели, покупка на красиви дрехи и аксесоари, за разкрасяващи процедури и т.н. Нуждаем се от любов, споделяне, хармонична обстановка и разбирателство.

Грубото поведение и арогантността ни отблъскват.

Чувствителни сме към оценката и признанието на околните. Общуваме по-лесно, силно впечатление ни прави всичко красиво и стойностно. През втората половина на 18 юни хармоничният аспект между Луната във Везни с Марс в Лъв е с най-благоприятно влияние за родените под знаците и предимно през първа декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Много добър ден за интимни срещи, обществена дейност и изяви, творчески занимания, спорт и всякакви забавления. Луната във Везни не образува предизвикателни аспекти с останалите планети, но тя е с по-неблагоприятно влияние върху емоциите и реакциите при родените през първа декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и при Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада. Стремете се към разбирателство с хората и при необходимост правете компромиси. Бъдете здрави!