Най-точният хороскоп за 18 юни

Астро
06:02 - 18 Юни 2022
3067
Най-точният хороскоп за 18 юни

На 18 юни Луната продължава транзита си през въздушния знак Водолей. В ранните часове на деня все още са активни хармоничният аспект на Луната към Марс в Овен и дисхармоничният – към Уран в Телец. Около обяд Луната вече е в съвпад със Сатурн и заедно образуват още един дисхармоничен аспект – с Венера в Телец.

Тези звездни разположения и аспекти днес имат доста стресово влияние в много направления. Създават предпоставка за технически аварии, прекъсвания на електричеството или нарушаване на интернет комуникациите, повреди на битови уреди, транспортни и авиационни инциденти, протести и прояви на агресия в обществото, сериозни политически конфликти, финансови измами и кражби, трусове на борсите, конфликти между бизнес или политически партньори и други.

Когато има много напрегнати планетни аспекти, това напрежение „горе“ неминуемо се отразява и „долу“. Самата Луна във Водолей е под силното влияние на Уран, който има връзка с нервната система в здравословен план. Желанието и днес е силно за независимост и бунт срещу всякакви ограничения. Емоциите са наелектризирани до краен предел. А това може да предизвика прибързани и необмислени решения и действия от страна на някои хора.

Спрете за малко, овладейте емоциите, обмислете добре ситуациите и възможностите за разрешаване на проблемите. И едва тогава действайте.

Препоръчително е днес да не се предприемат никакви рисковани действия. Болните със сърдечно-съдови заболявания трябва да са в спокойна среда, ограничете малко контактите. От 21:50 до 02:01 часа българско време на 19 юни Луната е „без курс“.

Съботният ден е по-позитивен за родените през трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец, стига да нямате други рождени планети в знаците Телец, Лъв, Скорпион или Водолей. Добър ден за спортуване, излети сред природата, интелектуални занимания, срещи с роднини или приятели, семейни тържества, обучение / онлайн курсове, за купони и всякакви забавления по ваш избор.

Енергията ви е стабилна, емоциите овладени, а мисленето ви логично. Настроени сте оптимистично, ентусиазирани и привлечени от всичко нестандартно и ново. Съвпадът на Луната със Сатурн във Водолей и техният предизвикателен аспект с Венера в Телец ще внесат по-голямо напрежение в ежедневието и взаимоотношенията с околните при родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и при Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада.

Днес е много важно вие да бъдете по-сдържани в реакциите си, за да не предизвикате някакви конфликти с партньорите или с други роднини. Не проявявайте капризи, не давайте поводи за ревност, избягвайте разговори на тема пари или имоти.

Някои от вас (особено първите четири уязвими знака) може да се чувстват пренебрегнати, недостатъчно обичани и ценени, притеснени финансово или разочаровани от някого, на когото са имали пълно доверие.

Днес не е добър денят за вас за изясняване на отношения, за капиталовложения, за всякакви рисковани действия. Избягвайте планините, работа с режещи инструменти / машини или електричество. Звездите повишават опасността от травми, шокови състояния, токови удари и всякакви други инциденти в зависимост от заложеното в личния хороскоп на всеки човек. Ако отсъствате през уикенда от дома си, вземете превантивни мерки срещу обири. Бъдете разумни, търпеливи и по-щедри с близките си. Бъдете здрави!