Най-точният хороскоп за 19 април

Актуални новини
07:31 - 19 Април 2021
4750
Най-точният хороскоп за 19 април

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

В първия работен ден на новата седмица, 19 април, Луната продължава транзита си през водния знак Рак. Емоциите продължават да ни завладяват, реагирайки и взимайки решенията си на база емоции, а не на логика и разум.

Всичко свързано със семейство, дом, родина и сигурност ще е приоритет за нас.

В публичното пространство на дневен ред ще бъдат темите за сигурността и стабилността в страната като цяло, социално-здравни въпроси, недвижими имущества, земеделие, хранене, хотелиерски и ресторантьорски бизнес, всякакви други вътрешно политически въпроси. На този ден Луната е в благоприятен аспект с Нептун в Риби. Те повишавате сериозно сензитивността и интуицията на хората. Настройват ги романтично, меланхолично, творчески. Най-позитивно ще се отрази тяхната водна енергия на родените през втора и трета декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Ще се чувствате спокойни и вдъхновени. Привличат ви всякакви тайнства, нуждаете се от много топлота и обич. Но и самите вие сте склонни да се раздавате и да закриляте своите близки и обичани хора. Ще запаметявате лесно всякаква информация, най-вече визуално. Много добър ден за разрешаване на лични дела и семейни въпроси, за зачеване, медитация, творчески занимания, романтични и семейни срещи, покупки за дома и подаръци за близките.

Във вечерните часове и през нощта срещу 20 април Луната е в опозиция с Плутон в Козирог.

Те създават предпоставка за по-агресивно и манипулативно поведение, засилване на подсъзнателните страхове.

Денят е по-неблагоприятен за родените през втора и трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и при Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от същите две декади. Възможни са крайни реакции и действия, семейни драми, отравяния, тежки криминални престъпления и други инциденти. Използвайте конструктивно богатото си въображение, не се "филмирайте" и не взимайте емоционално решенията си. Мислете позитивно. Плутон е планета на „подземното царство“. Управлява знака Скорпион и хората със силно плутоново влияние стават по-мнителни, ревниви, манипулативни и отмъстителни, склонни към разрушение и саморазрушение. А в такъв неблагоприятен аспект с Луната оказва много силно влияние върху преживяванията и психиката. В световен аспект те създават предпоставка за инциденти с плавателни съдове, удавяния, екологични катастрофи, наводнения и други природни бедствия. Ограничете приема на алкохол, избягвайте употребата на силни медикаменти и опиати. Бъдете здрави!