Най -точният хороскоп за 19 април

Астро
06:41 - 19 Април 2022
2126
Най-точният хороскоп за 19 април

На 19 април в интервала между 02:55 и 05:16 часа българско време Луната в Скорпион е „без курс“. В 05:17 часа тя преминава в огнения знак Стрелец, където ще бъде до 06:52 часа на 21 април.

През следващите два дни тя ни настройва оптимистично, разширява кръгозора ни, засилва желанието ни за общуване, шеги, пътувания, за забавления и приключения. Нуждаем се от предизвикателства и силно вярваме в себе си и в доброто. Това, от което трябва да се предпазваме през тези дни е свръх оптимизъм и прекалена самоувереност.

Юпитер, който управлява знака Стрелец, има свойството да увеличава, разширява и рискува. Ако искаме делата ни да се развиват успешно, трябва да се стремим към умереност – в емоциите, действията, активността и т.н. Огнената Луна ни зарежда с много енергия и като всеки огнен знак ставаме по-нетърпеливи, самоуверени и склонни към риск. Днес Луната в Стрелец е в дисхармоничен аспект с Марс в Риби. Късните часове на нощта срещу 20 април тя образува такъв аспект и с Венера в Риби, който ще бъде активен и в сутрешните часове на 20-ти.

Марс ще ни постави в по-стресови ситуации и твърде емоционални моменти. Реакциите и изразяването на мнение при някои хора могат да бъдат твърде остри и директни. А понякога директността на Стрелеца се приема болезнено от хората, защото изобщо не подбира думите си и може да нанесе сериозна обида на хората около себе си.

Добрата новина е, че бързо му минава и е склонен да се извини. Но извиненията не минават при всеки човек и е препоръчително да се съобразяваме и да се въздържаме от крайни изказвания.

19 април е подходящ ден за разрешаване на някои важни въпроси, свързани с образователната система, законодателството, големият бизнес, вносът и износът на стоки, туризма, международните отношения, за рекламна и издателска дейност, преподаване и уреждане на юридически въпроси. Денят е най-благоприятен за родените през първа декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Ще се изявявате в обществото успешно, ще се радвате на добро настроение и на подкрепа от страна на хората.

Вашите оптимизъм и увереност ще им вдъхват доверие във вас и много по-лесно ще се разбирате с тях. Тъй като Юпитер е планета на късмета, то и късмет няма да ви липсва на този ден. Предизвикателният аспект на Луната с Марс в Риби може да нажежи атмосферата и изостри общуването при родените през първа декада, с Асцендент и други рождени планети в знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при представителите на Телец, Рак, Козирог и Скорпион от първа декада.

Трябва много съзнателно да избягвате конфликти и рисковани действия.

Много лесно ще избухвате, може да сте и доста невъздържани или нетърпеливи. Днес точно вие трябва да се стремите към умереност и да не прекалявате в нищо. Марс повишава опасността от тежки спорове и драми, интриги и задкулисни действия, допускане на сериозни грешки, травми, инциденти, неприятности от различно естество. А Луната в аспект с него повишава опасността от пожари, взривове, стрелби, спукване на водопроводи, екологични замърсявания, природни катаклизми; инциденти с влакове, във вода, по време на спортни и на други обществени мероприятия с много хора.

В световен план някои неща няма как да бъдат избегнати, но в личен – голяма част от проблемите и неприятностите могат да бъдат избегнати, тъй като е общоизвестен фактът, че нашата съдба е нашият характер. От нашите емоции, реакции и действия зависи как ще протече денят ни – с или без проблеми и неприятни преживявания. Бъдете здрави!