Най-точният хороскоп за 19 август

Астро
06:26 - 19 Август 2022
4003
Най-точният хороскоп за 19 август

Днес Луната отново е в знака Телец. В 07:36 часа тя е във фаза Последна четвърт. Днес мощният таоквадрат на Слънцето в Лъв, Луната и Марс в Телец със Сатурн във Водолей ще подържат за пореден ден високото напрежение в обществото и света, затруднение в постигането на целите.

Желанията и чувството за собственост са силни и целите са високи. Не сме склонни да отстъпваме лесно и сме по-настоятелни. Както неведнъж съм споменавала, всяка лунна фаза показва тенденциите за развитие и събития в рамките на 7 дни. Въпреки, че Марс преминава в знака Близнаци на 20 август около обяд, тази лунна фаза ще оказва своето напрегнато влияние до Новолунието на 27 август. Марс вече е в последните градуси на Телец, които в астрологията са известни като „критични“.

В световен план са възможни отново тежки аварии и инциденти, атентати, природни катаклизми, мощни военни атаки, протести, прояви на насилие, политически скандали и промени в държавните структури, напрежение свързано с газовите доставки, трудности и ограничения от различно естество. По-уязвими държави през следващите 7 дни са САЩ, Франция, Албания, Великобритания, Аржентина, Афганистан, Япония, Румъния, Сърбия, Австрия, Швейцария, Тайван, Украйна, Чили и т.н.

Съвпадът на Луната с Марс днес е с особено силно влияние и трябва да бъдем особено предпазливи за взривове и експлозии, особено в складове с боеприпаси, във военни заводи, за палежи на автомобили и други.

Днес не е благоприятен ден за операции на гърло и гласни връзки, на щитовидна жлеза, вадене на сливици, естетически корекции. От 14:05 до 15:06 часа Луната е "без курс" - не взимайте важни решения в този интервал от време. В 15:07 часа Луната преминава във въздушните Близнаци - време е за разнообразие и движение, комуникации на различни нива, интелектуални занимания, срещи с приятели и забавления.

Днешният ден е по-труден за родените през трета декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей (и с други рождени планети в тези знаци), а в по-малка степен и за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада. Първите четири знака ще чувстват силно емоционално напрежение и по-често ще се конфронтират с околните или те с тях, защото ще сте доста директни и настъпателни.

Склонни сте към риск и импулсивни действия, но днес това не е препоръчително за вас. Предпазвайте се от травми, сбивания, наранявания с огнестрелно или друго оръжие, изгаряния, катастрофи и други инциденти или неприятности. Бъдете изпълнителни и стриктни в работата си. Не влизайте в конфликт с шефове, с контролни органи, с роднини или непознати. Не е добър денят за покупка на автомобил, недвижим имот, битови уреди и други технически средства за дома, машини и всякаква техника в бизнеса. Луната и Марс в Телец са в хармоничен аспект с Плутон в Козирог.

Въпреки че Марс и Плутон са „зловредни“ планети, днес те заедно с Луната ще носят добри възможности за реализация на целите, победи над конкуренцията, печалби в дългосрочен план, повече авторитет и власт за родените през трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби.

Силата и енергията ви днес са огромни, но ще успявате да ги контролирате и използвате градивно. Ще вършите всичко със страст. Самоуверени и ентусиазирани, имате шанс за сериозни постижения и ефективност в големи проекти или в групови дейности. Много добър ден също за спорт, участие в състезания, творчески занимания, физически труд, романтични срещи, капиталовложения. Любовните отношения ще са наситени със страст.

С навлизането на Луната в Близнаци в 15:07 часа емоционален дискомфорт могат да почувстват родените през първа декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Желанието при всички ни за общуване и разнообразие е по-силно, но вие бъдете малко по-внимателни за спорове и най-добре се отдайте на игри и забавления в тесен кръг. Бъдете здрави!