Най-точният хороскоп за 19 май

Астро
06:11 - 19 Май 2022
2113
Най-точният хороскоп за 19 май

На 19 май Луната продължава транзита си през земния знак Козирог. Днес много по-лесно ще намираме практическо решение на проблемите и ще работим упорито за постигането на целите. Не очаквайте състрадателност или подкрепа от някого.

Не се оплаквайте, защото няма да получите разбиране. Трудно се приемат и разбират при Луна в Козирог някакви емоционални изблици. Козирогът е земен и сдържан емоционално. Следва неизменно своите принципи и трупа имидж. За него работата е най-важна. Затова днес трябва да се съсредоточим върху работата и да подхождаме отговорно към всички свои задължения.

В такива дни сме по-консервативни и склонни да използваме само утвърдени и сигурни методи и средства, да не рискуваме и експериментираме. Хармоничният аспект на Луната с Уран в Телец днес донякъде ще промени нагласата ни, тъй като Уран ни вдъхновява повече, изпълва ни с много нови и оригинални идеи. По-интуитивни сме и може да настрои някои от нас да използват по-нови и нестандартни методи в работата си.

Много добър ден за организационна и групова дейност, научно-изследователска работа, самоусъвършенстване, обучение, взаимодействие с институции, планиране на дългосрочни цели и проекти.

Във вечерните часове Луната образува и дисхармоничен аспект с Венера в Овен, което може да се отрази на взаимоотношенията при някои хора и да възникнат конфликти. Избягвайте изясняване на взаимоотношения, не бъдете прекалено взискателни към партньора. Възможни са и по-крупни обири на ценности или пари.

Луната в Козирог и Венера в Овен са с по-неблагоприятно влияние в емоционално отношение за родените през втора декада на Овен, Рак, Везни и Козирог и с Венера в същите знаци, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от втора декада.

Може да изпитвате силно желание за споделяне, внимание, обич и ласка, които днес най-вероятно няма да получите и ще се чувствате неудовлетворени, натъжени. Знакът Козирог има силна връзка и с депресивните състояния. Не прибягвайте до сладките и тестени изделия, не прекалявайте с количеството храна или алкохол в желанието да компенсирате липсата на топлота и любов.

Предпазвайте се от кражби и финансови измами. Вземете превантивни мерки и срещу обири в дома или офиса ви. Денят не е подходящ за капиталовложения, особено за покупка на недвижим имот, битова техника, машини, скъпи произведения на изкуството, луксозни дрехи или аксесоари. Луната и Уран в Телец ще внесат сериозно оживление в ежедневието родените през втора декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Концентрацията ви е много добра. Уран засилва интуицията ви, вдъхновява ви, ентусиазира ви, изпълва ви с интересни нови идеи.

По-лесно усвоявате информация и с лекота представяте на хората своето мнение, подплатено с ясни и точни аргументи. Като с вълшебна пръчица се появяват решения по проблемите.

Получавате неочаквана подкрепа и шанс за повишаване на авторитета ви. Личните връзки и взаимоотношенията с роднините са също така удовлетворяващи и ползотворни. Бъдете здрави!