Най-точният хороскоп за 19 март

Астро
07:18 - 19 Март 2021
3724
Най-точният хороскоп за 19 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 19 март в 01:48 часа Луната преминава във въздушния знак Близнаци, където ще бъде до 14:17 часа на 21 март. Този зодиакален знак е управляван от планетата Меркурий – планета на комуникациите, търговията, транспорта, науката, техниката, договорните отношения и т.н. Когато Луната транзитира през този знак ние активно общуваме и обменяме информация.

Лесно учим и възприемаме всичко ново, много по-общителни сме от друг път.

Преговорите обикновено вървят гладко. По-негативните черти на този знак са непостоянството и нестабилността в емоционален аспект. Близнаци е променлив знак и поради будният им любознателен ум, понякога непостоянството в мнението и променливото настроение на тези представители се възприема от другите като повърхностност и несериозност. Разбира се, не може да се поставят всички хора под един общ знаменател само според слънчевия му знак. Те имат някои общи черти на характера, но до там. При Луна в Близнаци е добре да се внимава какво и пред кого говорим, защото има опасност да се изкажем «неподготвени», т.е. без да искаме да създадем спор или интрига. Нервната ни система е много чувствителна в такива дни. Вътрешното напрежение при някои хора може да бъде интензивно, а и не сме особено издръжливи. В световен план звездите създават предпоставка за транспортни инциденти, включително с плавателни съдове, за пожари, експлозии, изригване на вулкани и нарушаване на транспорта и комуникациите; инциденти с млади хора, прояви на насилие в учебни заведения или в търговски центрове.

На този ден Луната съвпада с Марс в Близнаци и заедно образуват предизвикателен аспект към Меркурий в Риби. В личен план тази негативна звездна енергия засяга предимно родените през първа декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада. Напрежението при първите четири знака ще бъде най-голямо. Звездите повишават опасността от интриги и всякакви задкулисни действия, спорове и по-сериозни конфликти, измами и кражби, загуба на документи или информация, транспортни инциденти или технически проблеми с автомобила /и друга техника/. За вас денят не е благоприятен за търговски или други преговори, за подаване и уреждане на документи, за подписване на договори или изясняване на взаимоотношения.

Трудно ще намирате общ език с хората от обкръжението ви.

Но можете да се занимавате с всякакви интелектуални дейности – обучение, преподаване, научни анализи и изследвания, четене на книги, слушане на музика и гледане на научно-популярни филми. Общувайте само с близки до вашата емоционалност хора, избягвайте нервно напрежение и прекалено натоварване. Макар за всички денят да е твърде интензивен и наситен с много контакти, енергията на Луната и Марс в Близнаци е много по-съвместима и ще има по-благоприятно влияние при родените предимно през първа декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Лесно ще печелите «битки», ще се чувствате изпълнени с енергия и ентусиазъм, с нови прогресивни идеи. Бързо и логично ще мислите, а и действията ви ще изпреварват конкуренцията. Много добър ден за вас както за всичко посочено по-горе като благоприятно, така и за срещи и разговори с интересни забавни хора, за спорт и забавления. Бъдете здрави!