Най -точният хороскоп за 19 март

Астро
06:22 - 19 Март 2022
3585
Най-точният хороскоп за 19 март

На 19 март Луната продължава транзита си през знака Везни. И днес е силно желанието ни за хармония и разбирателство, сътрудничество и справедливост, споделеност в интимните отношения.

Без компромиси обаче при Луна във Везни няма как да се постигнат разбирателство и хармония. Звездите на този ден ни предоставят прекрасни възможности за подобряване на взаимоотношения, за справедливо разрешаване на важни въпроси, за дипломатически преговори.

Денят е благоприятен също за творческа работа, интимни срещи, годеж или сключване на брак, съдебни спорове, бизнес преговори; покупка на красиви и луксозни дрехи, аксесоари, бижута, мебели, произведения на изкуството и други.

Разбира се, денят няма да е така позитивен в емоционално отношение и ефективен, но поне в световен план звездите ни дават добри шансове за малко проява на разбиране, топлота и баланс.

На успехи и награди ще се радват най-вече работещите в сферата на изкуството и модата, дипломацията, науката и техниката, финансите, законодателството, юристите, развлекателния бизнес и т.н.

В емоционален аспект денят e по-неблагоприятен за родените през втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада. Луната във Везни не образува неблагоприятни аспекти към другите планети, но е в такъв аспект към вашето Слънце от рождения хороскоп.

Това има известно дисбалансиращо влияние върху емоциите ви.

Ще срещате и затруднения в отношенията с околните, пречки при реализирането на плановете и задачите ви за деня. Препоръчително е да не прекалявате с консумацията на алкохол, на тестени и сладки храни. Луната днес е в хармонични аспекти с Венера, Марс и Сатурн във Водолей.

Звездите ще оказват много положително влияние в емоционален план за родените предимно през втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Освен позитивната нагласа и готовност за компромиси, ще се радвате на приятни преживявания, успехи, придобивки и отлични резултати в работата си. Бъдете здрави!