Най-точният хороскоп за 19 октомври

Астро
06:17 - 19 Октомври 2021
3865
Най-точният хороскоп за 19 октомври

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 19 октомври Луната продължава транзита си през огнения знак Овен и съответно продължава нейното влияние върху емоциите, реакциите и действията ни – енергичност, инициативност, борбеност, смелост, импулсивност. Склонни сме да виждаме главно онова, което става около нас, отколкото да се вглеждаме в себе си. Стремим се да бъдем лидери и да владеем положението. Трудно приемаме чуждо мнение и заповеди, бързо ни омръзва и демотивира рутината. През първата половина на деня Луната все още е в неблагоприятен аспект с Меркурий във Везни, но след това активира хармоничен аспект с Венера в Стрелец. По-трудно ще върви комуникацията до обяд и ако не изслушваме опонентите си, за да вникнем в дълбочина на казаното, то непременно разговорите ще приключат без резултат или със сериозни спорове. Препоръчително е до около обяд да не се подписват договори, да се работи по-внимателно с документи и информация, да се шофира разумно по пътищата. Звездите повишават опасността от загуба на информация, документи или други лични вещи (ключове, куриерски пратки, телефони); от транспортни инциденти, технически аварии, пожари и прояви на агресия. Трудности могат да срещат и хората при взаимодействие с разни чиновници. През втората половина на деня ще усетим хармонията и топлотата между взаимодействието на Луната и Венера.

Много по-ярко и директно ще изразяваме чувствата си и по-лесно ще достигаме до сърцата на хората, стига да не преминаваме границата на добрия тон.

В личен план Луната в Овен може да има по-неблагоприятно влияние върху емоционалното състояние при някои хора, родени предимно през втора декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада. Ще ви бъде по-трудно да овладявате чувствата и реакциите си. Може да реагирате по-остро, на моменти дори нападателно. Но бъдете сигурни, че това няма да ви донесе успех и желания резултат. Не превишавайте скоростта при шофиране, избягвайте конфликти и внимавайте да не изгубите нещо важно за вас като телефон или документ. Не действайте прибързано и необмислено. Денят за вас не е добър за изясняване на взаимоотношения, покупки на техника и други по-скъпи стоки. Работете внимателно с избухливи и запалими вещества. Хармоничният аспект между Луната и Венера има най-позитивно влияние в ежедневните дела и в емоционален план при родените през втора декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Много добър ден за творческа дейност, уреждане на финансови въпроси, покупка на красиви и стойностни неща, подобряване на отношения, интимни срещи и разговори, социални контакти, забавления, спорт, посещение на всякакви културни мероприятия – кино, театър, концерт, изложби и т.н. Ще сте изключително привлекателни в очите на хората. Вашата енергичност, плам, искреност и щедрост ще ви носят само позитиви и подкрепа. Бъдете здрави!