Най - точният хороскоп за 19 септември

Астро
06:21 - 19 Септември 2021
2697
Най-точният хороскоп за 19 септември

На 19 септември Луната е във водния знак Риби, където ще бъде до 06:13 часа на 21 септември. През следващите два дни и половина ще сме под силното Нептуново влияние. Дали ще ни влияе позитивно или не зависи изцяло от самите нас и от нагласата ни. Някои хора ще са изключително чувствителни, емоционални и вдъхновени. Други ще са настроени творчески, трети – романтично.

Нептун има връзка както с вярата и религията, духовността и състрадателността, така и с измамите, кражбите, илюзиите, заблудите, задкулисните действия.

В такива дни се нуждаем от обич и грижа, от подкрепа. Готови сме да помогнем от сърце на всеки нуждаещ се. Податливи сме на влияние и настроението ни много зависи от атмосферата в обкръжението ни. Често при транзит на Луната през знака Риби се чувстваме леко сънливи, апатични, разсеяни, отнесени в спомени по минали хубави преживявания и мечти за бъдещето. Не сме особено активни и инициативни, а и преценките за определени хора или ситуации по-вероятно е да не са реалистични и правилни. Дните са благоприятни за творческа работа, разкриване на тайни, подпомагане на болни и социално слаби хора, занимания с езотерика, водни процедури, ароматерапия, медитация и други духовни занимания. Избягвайте пътуване по вода, къпане в басейни и джакузита, мазните и пържени храни, алкохола. Уязвими са психиката, краката за травми. Предпазвайте се от инфекции. 

На 19 септември Луната е в хармоничен аспект с Венера в Скорпион, а в късните часове на деня активира хармоничен аспект и с Уран в Телец, който ще е активен и в сутрешните часове на 20 септември. Преживяванията ще са дълбоко емоционални, но въпреки това денят е най-позитивен и успешен за родените под знаците и най-вече през първа декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Няма да ви привлича нищо повърхностно и некачествено. Ще давате всичко от себе си, за да се чувстват близките ви удовлетворени и обгрижени. Нуждаете се от уют и хармония, от духовна близост и любов. Чудесен ден за вас за романтични срещи, духовни търсения, творчески занимания и релакс. Луната на този ден не образува предизвикателни главни аспекти с другите планети, но тя е в неблагоприятен аспект към Слънцето на родените през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и към Слънцето на Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа декада. Енергията и емоционалното ви състояние са променливи и нестабилни. За да бъде по-спокоен и ползотворен денят за вас е важно да бъдете заобиколени от позитивно настроени хора. Не позволявайте да ви използват и оказват влияние върху решенията ви. Не се доверявайте на всеки. Предпазвайте се от измами, кражби, интриги и клюки. Не споделяйте плановете и личните си тайни. При Луна във воден знак в световен план е повишена опасността също от инциденти с плавателни съдове, удавяния, самоубийства, отравяния, инфекции, изгубвания, хакерски атаки и кражба на лични данни, инциденти поради разсеяност, газови експлозии, екологични замърсявания, наводнения и други. Бъдете здрави!